SOLUȚIA pentru facturile imense ale românilor. Care este planul de rezervă a lui Cîțu

Florin Cîțu a găsit soluția pentru facturile imense pe care românii le vor primi la gaz și electricitate în această iarnă.

Potrivit acestuia, reducerea TVA la energie ar fi o soluție permanentă la o problemă temporară. Totodată, el a mai precizat că nu poate fi de acord cu astfel de modificări ale sistemului fiscal.

Astfel, singura soluție rămâne legea consumatorului vulnerabil care ar urma să intre în vigoare în luna octombrie.

„Am venit cu soluția de a aduce mai aproape implementarea legii consumatorului vulnerabil, în loc de octombrie 2022 să se aplice de la 1 ianuarie 2022. Avem o soluție de a compensa o parte din factură pentru lunile de iarnă de anul acesta pentru consumatorii vulnerabili. Nu vreau să umblăm la sistemul fiscal pentru că după aceea este foarte greu să revenim asupra lui și implicațiile sunt total diferite.

Dar vom susține în această iarnă consumatorii vulnerabili și o mare parte a populației va trece peste acestă iarnă fără să aibă un impact din creșterea prețurilor… Vom compensa o parte din factură. Multe din aceste companii au avut profituri mai mari decât se așteptau așa că sunt sigur că există resurse pentru a susține”, a declarat premierul.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed