Sorin Grindeanu, după o vizită pe şantierul centurii Timişoara Sud: Sunt nemulţumit de evoluţia lucrărilor. În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi!

„O nouă verificare a lucrărilor pe şantierul Variantei Ocolitoare Timişoara Sud. Sunt nemulţumit de evoluţia lucrărilor. În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi!”, a scris, sâmbătă dimineaţă, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

El a cerut ca proiectul să fie monitorizat de DRDP Timişoara şi a anunţat că, peste două săptămâni, va reveni să verific şantierul, în alt punct – Freidorf-Utvin.

Compania Naţională de adminsitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţa, în martie 2020, începerea lucrărilor de construcţie a Variantei Ocolitoare Timişoara Sud, un proiect de peste 272 de milioane de lei, fără TVA.

Durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 120 luni.

În iunie 2021, ministrul Transporturilor de la acel moment, Cătălin Drulă, anunţa deblocarea proiectului Centurii Timişoara Sud, odată cu emiterea autorizaţiei de construire pentru suprafeţele de teren suplimentare.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri