AcasăEconomieSorin Grindeanu: Un nou câştigător a fost desemnat astăzi pentru construirea Lotului...

Sorin Grindeanu: Un nou câştigător a fost desemnat astăzi pentru construirea Lotului 3 (Pietroasele-Municipiul Buzău) al Autostrăzii Ploieşti-Buzău (secţiune a A7)

„Un nou câştigător a fost desemnat astăzi pentru construirea Lotului 3 (Pietroasele-Municipiul Buzău) al Autostrăzii Ploieşti-Buzău (secţiune a A7)! Decizia a fost luată de CNAIR după finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor, în conformitate cu dispoziţiile CNSC şi ale Curţii de Apel Bucureşti. Dacă nu vor exista contestaţii CNAIR va putea semna contractul pentru execuţia lucrărilor cu Asocierea de constructori turci după 10 zile”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook. 

El a mai spus că „lotul 3 al Autostrăzii Ploieşti – Buzău (Pietroasele-Municipiul Buzău) are o lungime de 13,9 km şi trebuie finalizat în 20 de luni”.

 

„Pe acest lot urmează să fie construite inclusiv 8 poduri şi un pasaj cu lungimea de 1,26 km. Construirea acestui lot al A7, are o valoare de 1,09 miliarde de lei (fără TVA) şi este finanţată prin PNRR”, a completat Grindeanu. 

 

Ultimele Articole