AcasăGeneralȘOȘOACĂ a dezvăluit numele jurnaliștilor care au lucrat pentru AUR: ”Aceștia sunt...

ȘOȘOACĂ a dezvăluit numele jurnaliștilor care au lucrat pentru AUR: ”Aceștia sunt oamenii”

Senatoarea AUR Diana Iovanovaci Sosoaca a dezvaluit, duminica, cine sunt „jurnalistii” care au ajutat AUR sa creasca. Ea l-a laudat in mod special pe Luis Lazarus. Lazarus a incasat in acest an, de la Primaria Sector 1, pe cand era condusa de Daniel Tudorache, nu mai putin de 30.000 de euro.

 

Partidul lui BĂSESCU, înfrângere cruntă în instanță

 

 

„Televiziunile ne ataca pe orice canal posibil. Eu raman recunoscatoare acelor televiziuni care au fost alaturi de noi, vreau sa-i multumesc lui Luis Lazarus. Nu stiu daca stiti, dar CNA-ul din cauza emsiunilor cu mine i-a interzis sa mai faca emisiuni, acum incearca sa-i dea drumul din nou. O parte din Romania TV m-a sprijinit, dar acum a inceput sa dea in noi inimaginabil. Ii multumesc Adrianei Bahmuteanu.

Acestia sunt oamenii care au reusit sa tina legatura dintre noi si voi in afara acestor caravane cu care am venit pe la voi”, a declarat Sosoaca la Petrosani.

Adriana Bahmuteanu a atacat-o puternic in campania de la locale le Clotilde Armand, contracandidata lui Daniel Tudorache, iar apoi a fost alaturi de Tudorache la protestele legate de „furtul voturilor cu sacul”.

 

IOHANNIS, avertizat de AUR! ”Vom face SPECTACOL la Cotroceni”

 

 

Luis Lazarus a incasat 30.000 de euro de la Primaria Sectorului 1, pe cand aceasta era condusa de Daniel Tudorache (PSD), pentru a promova falsul „Spital de Urgenta” pe care l-ar fi ridicat fostul primar PSD. Dezvaluirea a fost facuta, duminica, de noul primar, Clotilde Armand.

„Am revenit la Companiei de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public – Privat Sector 1 S.A si am reusit sa intru in birourile Companiei unde in urma cu cateva zile n-am gasit pe nimeni din cei 40 de angajati.

Despre activitatea acestei companii nu stie nimeni nimic de mai bine de doi ani. Am discutat cu conducerea si am aflat cu ce s-a ocupat. De exemplu, am aflat cat a platit pentru spotul mincinos interzis de CNA despre spitalul care nu exista difuzat la televiziuni; ce buget are compania; ce investitii au facut in ultimii 2 ani etc”, a scris Armand pe Facebook.

Conform documentelor prezentate de Clotilde Armand, banii pentru promovarea mincinoasa a „spitalului” au mers catre:

– B1 TV: 100.050 euro pentru 667 spoturi;

– Romania TV: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

– Digi 24: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

– Luju.ro: 50.000 euro;

– Luis Lazarus Live: 30.000 euro;

Luis Lazarus Live reprezinta de fapt o masa de la care Lazarus emite live pe Facebook.

Lazarus a fost prezent, alaturi de Oana Lovin, Codruta Cerva si Adriana Bahmuteanu, la manifestatiile organizate de PSD in fata Biroului Electoral al Sectorului 1, cand Tudorache a acuzat USR si PNL ca i-au furat voturile. El le-a cerut pesedistilor atunci sa lupte impotriva „dictaturii”. Iata cum decurgea una dintre „emisiunile” anterioare ale lui Lazarus cu Tudorache.

De asemenea, Lazarus a promovat intens in „emisiunile” sale, transmise pe Facebook, mitingurile negationistilor. El a fost prezent la manifestatiile din Piata Universitatii, unde a acuzat ca „romanii nu mai au drepturi”, si la incidentele din Iasi, unde coviodiotii au provocat scandal la moastele Sf. Parascheva. Si in acele momente, alaturi de Lazarus s-au aflat Oana Lovin si Codruta Cerva.

Ultimele Articole