Șoșoacă EXULTĂ de bucurie că a dat FLIT invitației de Revelion de la RTV: ”TRĂDARE NAȚIONALĂ”

0

Senatoarea Diana Șoșoacă scrie pe Facebook că e bucuroasă că a refuzat invitația televiziunii România TV de a petrece Revelionul în platou, alături de zeci de invitați din lumea politică sau muzicală. Șoșoacă cataloghează spectacolul ca pe o mascaradă.

“Ma bucur din suflet ca am refuzat sa particip la o asemenea tradare națională!

1. Mi s-a impus testare: adică eu lupt impotriva plandemiei și mascaradei, impotriva testarii care nu testează nimic, decât pompează bani în buzunarele politicienilor, și eu sa accept testarea ca să particip la o emisiune pt distracție la TV?

2. Nu sunt artista! Eu sunt Avocat, Senator al României si demnitatea funcției iti impune anumite limite. Ce au ales alții, este fix problema lor si punctul lor de vedere.

3. Lupt impotriva unor specimene politice care au furat și înstrăinat bogățiile tarii, au desființat industria și agricultura, zootehnia, etc , lupt impotriva unor mizerii care calcă în picioare Constituția si drepturile si libertatile cetățenesti și sa aplic dubla măsura?????? Sa ma cert cu ei și sa le fac plângeri penale, pentru apărarea Poporului român, ca mai apoi sa dansez cu ei și sa rad????? Adică sa îmi trădez principiile și lupta? Și, mai ales, Poporul român?

Cum au putut alții? Este fix treaba lor si imaginea lor în fata voastră!

EU AM ALES VERTICALITATEA SI INTRANSIGENTA!”, scrie Șoșoacă.