AcasăInstant ArticlesȘOȘOACĂ face iar revoluție în stradă! Cere DEMISII și o laudă pe...

ȘOȘOACĂ face iar revoluție în stradă! Cere DEMISII și o laudă pe ”doctorița-minune”

Senatorul Diana Șoșoacă a mers în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse în România. Ea a acuzat conducerea centrului de vaccinare din România că nu a gestionat potrivit întreaga campanie.

 

AUR se folosește iar de DRAMA unor muncitori români! ”Suntem singurii”

 

În acest moment sunt peste 1.000 de oameni prezenți în Piața Victoriei. Oamenii sunt nemulțumiți de restricțiile impuse în țara noastră de un an.

”Grupul pentru vaccinare nu nici măcar un medic, sunt ba purtători de cuvânt, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decât să fie colonei și absolut toți fac parte din servicii, d-aia nu am voie să dau numele lor, dar o să dau publicității ce pot, pentru că nu te pui cu un avocat. Sunt oameni care ar trebui să conducă această așa zisă pandemie, pentru că noi nu avem pandemie, nu este nici măcar decretată epidemie în România. Tu nu poți să cerifici o pandemie până nu descoperi că în propria țară ai epidemie. Este o chestie logică, care iese din legislație. Nu mă las până nu sunt demiși acești oameni și nu vom avea niște profesioniști. Justiția lasă de dorit, totul pleacă de lipsa dreptății” a spus Diana Șoșoacă în Piața Victoriei.

 

 

Îi ia apărarea medicului Flavia Groșan: “Este o bătaie de joc! O voi susține până când o să-mi dau duhul”

Senatoarea afirmă că o susține și vrea să o ajute pe doctoriță în demersurile sale împotriva Colegiului medicilor din Oradea.

 

“Deci eu o liniștesc pe doamna doctor (…) și vă pun eu la dispoziție avocati, care vă vor face aceste demersuri pentru ce este o bătaie de joc (…). Vă spun în calitate de senator că voi face toate demersurile legale împotriva Colegiului medicilor din Oradea pentru ceea ce au făcut împotriva acestei doamne doctor. Deci o voi susține pe Flavia Groșan până când o să-mi dau duhul”, a spus Diana Șoșoacă, într-un mesaj video.

 

 

 

Ultimele Articole