AcasăGeneralSoția lui Rudel Obreja, eliberat din penitenciar pentru a se trata de...

Soția lui Rudel Obreja, eliberat din penitenciar pentru a se trata de o boală gravă: ”Atitudinea medicului de la Jilava a fost o condamnare la moarte”

Antonia Obreja, soția fostului președinte al Federației de Box, Rudel Obreja, a făcut declarații, miercuri seară, la Antena 3, acuzând medicul din Penitenciarul Jilava că a pus în pericol viața soțului său.

Rudel Obreja a fost eliberat în urmă cu câteva luni pentru a se trata de o boală gravă. Eliberarea lui a avut loc după ce Obreja a scris în repetate rânduri pe Facebook că cere  să i se recunoască dreptul conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate.

Antonia Obreja a subliniat ”atitudinea medicului de la Jilava” care ”a fost o condamnare la moarte”.

Ce a scris Rudel Obreja pe Facebook în urmă cu o lună:

”Am nevoie de tratament in condiții UMANE,de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:
– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;
– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp , zi și noapte
– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.
Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate!
VREAU SĂ TRĂIESC!
Dar pentru asta am nevoie de Proceduri…
Rog respectuos Comisia de specialitate din cadrul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea și prezentarea Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanța de Judecată să se poată pronunța la termenul deja stabilit pentru data de 20.7.2022.
Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiza al INML îmi complică șansele!
Actele aflate la Dosarul medical, întocmite de cele doua Spitale sunt CLARE, este nevoie doar de confirmarea lor de către INML.
Am cancer cu metastaze .
CRUNT!
Cu VOIA LUI DUMNEZEU, am șanse să mă pot trata/ opera.
Repet, orice întârziere le diminuează!
Chiar dacă am avut parte de două condamnări NELEGALE, de încălcarea Legilor și a Constituției României pentru a fi trimis la închisoare, nu m-am sustras niciodată, n-o voi face nici de aici înainte.
După cum vedeți ,apelez la Respectarea Legii, în această Țară…
OPTIMIST…CURABIL…măcar de CANCER!”

Antena 3 a publicat un video și fotografii cu Rudel Obreja a cărui înfățișare s-a schimbat dramatic în ultima perioadă.

  • ”Acest medic de la penitenciarul jilava a pus viata sotului meu în pericol . În această afecțiune fiecare zi contează. Trimiterea lui într-un spital specializat a fost tărăgănată. Această atitudine a acestui medic din penitenciarul Jilava a fost o condamnare la moarte”, a mai spus soția lui Rudel Obreja, miercuri seară, la Antena 3.

La începutul lunii aprilie 2022, fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat definitiv, la 5 ani închisoare cu executare, împreună cu Elena Udrea (6 ani cu executare), în dosarul „Gala Bute”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.