AcasăEconomieSpotify testează un nou abonament

Spotify testează un nou abonament

Mai multor utilizatori care folosesc versiunea gratuită de Spotify le-a fost oferit un abonament de un dolar pe lună, care afişează reclame, dar îi scuteşte de unele dintre cele mai mari limitări cu care se confruntă.

Pentru un dolar pe lună, utilizatorii scapă de limitarea numărului de melodii pe care le pot sări şi pot alege să redea orice melodie din orice playlist disponibil în cadrul platformei, dar vor asculta, în continuare, reclame.

În mod normal, cei care folosesc versiunea gratuită pot sări cel mult 6 melodii pe oră şi nu pot reda orice melodie dintr-un playlist, ci trebuie să folosească funcţia shuffle. Excepţie de la a doua limitare fac doar unele din playlist-urile generate de Spotify, precum Discover Weekly şi Daily Mix.

Spotify a confirmat că testează un nou tip de abonament, pe care-l numeşte Spotify Plus.

Ca şi în cazul altor teste, compania suedeză spune că nu există nicio garanţie că acest abonament va fi lansat în această formă ori deloc. Însă, ţinând cont de presiunea pe creşterea veniturilor pe care o resimte Spotify, şansele ca abonamentul Spotify Plus să devină curând oficial sunt mari.

Ultimele Articole