x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(16) "instant-articles"

“Stăm pe un butoi cu pulbere, îmi e teamă că lucrurile o să EXPLODEZE!”

Există artiști care nu au o problemă să facă hora cu primarul pe scenă. Sunt genul de artiști cărora li se pune o sumă de bani pe masă și ei iau. Cea mai importantă lecție de viață pe care am învățat-o eu e să înveți să lași banii pe masă: Nu îmi trebuie, nu fac lucrul asta, spune Adi Despot într-un interviu pentru Digi24.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.11.2018, 7:07

Solistul de la Vița de Vie consideră că societatea e mult prea tensionată acum din cauza politicului și nu mai are răbdare să vadă ce se întâmplă cu muzica. Nevoia de schimbare, de a trage la răspundere, sub orice formă, inclusiv sub forma unor slogane vulgare, e un efect al cauzelor din politică. Cu toate acestea, mișcărilor de stradă le lipsește un imn, o coeziune. Se datorează, paradoxal, și internetului. Nu avem o atitudine potrivită în online, crede Adi Despot. Noi luăm de bun tot ce se întâmplă, peste tot, nu mai avem timp și filtre să fim coerenți, să nu mai fim atât de patetici, spune muzicianul.

 

Adi Despot, solistul trupei Vita de Vie, consideră însă că în România se poate trăi din muzică rock, dar personal nu se aștepta la asta. „A devenit un job fără să îl doresc”, a mărturisit el în interviul pentru Digi24, acordat emisiunii „În fața ta”.  Pe de altă parte, el spune că s-a refugiat în rock și pentru că avea neînțelegeri cu familia, în special cu tatăl. Și totuși, a venit și momentul în care tatăl i-a recunoscut meritele: când numele său i-a apărut ca dezlegare la o integramă pe care o făcea.