AcasăMoney&PeopleBâlbâieli la Antena 1! Stand Up Revolution a fost scoasă din grilă...

Bâlbâieli la Antena 1! Stand Up Revolution a fost scoasă din grilă cu o zi înainte de premieră

Stand Up Revolution, îndelung trâmbițata nouă emisiune de umor de la Antena 1, a cărei pemieră urma să aibă loc astăzi, a fost scoasă din grilă.

Decizia șefilor de la Antena 1 privind noua emisiune în care vedete au fost promovate comedianții Teo, Vio și Costel a fost luată ieri, cu o zi înainte de premieră. După succesul iUmor, Stand Up Revolution a fost promovată drept o nouă emisiune dedicată umorului.Teo (Claudiu Teohari), unul din cei trei artiști  de stand-up care urmau să jurizeze concurenții, și-a arătat indignarea în stilul care l-a consacrat, parodiind decizia celor de la Intact. Însă mare a fost surpriza fanilor, când, spre dezamăgirea lor, Antena 1 a decis să difuzeze un film în loc de Stand-up Revolution. Situația a generat un val de glume în mediul online.

Adrian Enache spune 2021 a fost cel mai bun din cariera sa. A fost imaginea unei vizibile campanii publictare

Stand Up Revolution a fost scoasă din grilă. Diseară ar fi trebuit să aibă loc premiera show-ului

Claudiu Teohari a postat o glumă în care s-a prezentat în ipostaza lui Mirea Geoană din 2009, când s-a bucurat premature pentru câștigarea alegerilor prezidențiale. Iar a doua zi președinte a fost desemnat după numărarea voturilor Traian Băsescu. Teo, Vio și Costel (Claudiu Teohari, Viorel Dragu și Constantin Bojog) urmau să fie jurații emisiunii, iar Șerban Copoț și Ilona Brezoianu prezentatorii show-ului.

3 Sud Est, singura formație ce câștigă bani în acestă perioadă de restricții. Cum reușesc

 

Ultimele Articole