x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(16) "instant-articles"

Stațiunile de pe litoralul românesc care sunt pe cale de DISPARIȚIE!

Stresaţi de ciudatele privatizări guvernamentale, zeii distracţiei au părăsit Olimpul românesc. Perla litoralului de altădată... şi-a pierdut splendoarea. Iar localnicii ...speranţa.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.06.2019, 12:34

 

„Am ajuns în punctul în care nu mai am de la ţara asta nicio aşteptare. Doar dezamăgiri- Nimeni nu are nici cel mai mic interes să facă ceva. Nu le pasă, pur şi simplu!- Probabil sunt prea preocupaţi de furat, decât să facă turismul să meargă”, spune Mihaela, localnică din Olimp.

 

Sezonul estival a început oficial de luna trecută. Degeaba. S-au dus peste patru săptămâni dar în staţiunea Olimp… turiştii sunt rari şi deloc încântaţi de ce văd. Emil a venit cu soţia. Pentru 5 nopţi de cazare au plătit 600 de lei, în tichete de vacanţă. De mâncat… mai puţin la terasă, mai mult de la alimentară.

 

„Aici, în partea asta, când m-am uitat… pe cuvânt, era dezastru. (- Care-i explicaţia?) Unde te uiţi… privat, privat, privat. Şi… nu face nimic! Păi să veniţi la Braşov. Eu sunt de la Braşov. La noi acolo e boboc, tăticule. (- Aveţi vreo posibilitate de relaxare, de distracţie, dincolo de plajă, aici?) – Nu! N-am găsit nimic! – Bate vântul! Toată lumea vopseşte, toată lumea… Bine… se pregăteşte”, spune Emil, turist.

 

Mimi priveşte marea de pe-un şezlong, lângă plaja prezidenţială Neptun. Ţărmul este curat aici, nisipul fin, fără scoici înţepătoare. Îi place locul, dar… o şochează lipsa de respect faţă de turişti pe care a întâlnit-o din loc în loc, scrie digi24.ro.