x


 • EUR
  4.6677
  USD
  4.0341
 • 15° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  11 km/h
  Umiditate

  48%
  Presiune

  34338 hPa
string(16) "instant-articles"

Ștefan Caramitru explică incidentul cu fiul lui Dragnea: Soția lui ne-a persiflat

Stefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a transmis, luni seara, printr-un comunicat de presa, ca in urma cu zece zile a avut un incident verbal minor cu Valentin Dragnea, pe strada pe care locuiesc amandoi, el spunand ca sotia acestuia i-a persiflat, iar el le-a reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea generala fata de cetateni.

Author: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 25.09.2018, 9:19 | Actualizat: 25.09.2018, 9:19

Stefan Caramitru precizeaza ca locuieste pe aceeasi strada cu familia Dragnea, in Cotroceni, insa nu se cunosc.

“Intr-adevar, in urma cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor in trafic pe strada unde locuiesc (masina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada in care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea si sotia acestuia, condusi de un sofer).

Am claxonat pentru a semnaliza prezenta noastra si intentia de a avansa, moment dupa care pasagerii au coborat din masina. In acel timp a avut loc o altercatie verbala cu doamna Dragnea, moment in care dl. Dragnea a plecat in graba si a intrat in curtea imobilului.

Sotia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsita de eleganta, iar noi am reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea generala fata de cetateni”, afirma Stefan Caramitru.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM