Ştefan Vuza vrea să delisteze Contactoare Buzău de pe piaţa Rasdaq

Astfel, acţionarii minoritari ai Contactoare Buzău vor primi 10,72 lei/unitate, pentru titlurile deţinute.

„Aceşti acţionari pot solicita retragerea din societate în termen de 45 de zile, de la data de 8 martie 2010, data de înregistrare, prin transmiterea în scris către societate a unei solicitări în acest sens”, se precizează în comunicat.

Pe lângă firma lui Vuza, SCR Piatra Neamţ, care deţine 76,55% din Contactoare Buzău, în acţionariatul firmei mai figurează SIF Oltenia, cu o participaţie de 18,2% şi alţi acţionari care deţin în total 5,25% din titluri.

Totodată Ştefan Vuza mai vrea să delisteze o altă companie de pe piaţa Rasdaq, Sinterom Cluj (SIRM), propunerea fiind înaintată spre aprobare într-o adunare generală a acţionarilor de la începutul lunii decembrie.

De asemenea, Vuza va delista de la Bursă şi firma Uzuc Ploieşti (UZC), pe care o controlează, după ce propunerea a fost aprobată anterior în adunarea generală a acţionarilor.

Contactoare Buzău are un capital social de 7,16 milioane lei, divizat în 2,86 milioane acţiuni cu o valoare nominală de 2,50 lei. În prezent, titlurile companiei se tranzacţionează la categoria de bază a pieţei Rasdaq, secţiunea XMBS, sub simbolul CONQ.

Contactoare Buzău are o valoare de piaţă de 24,9 milioane lei, potrivit cotaţiei de 8,07 lei, stabilită în şedinţa de tranzacţionare din 3 decembrie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed