AcasăMoney&PeopleȘtiai de megafestivalul românesc din Alpii francezi? Alternosfera, Vița-de-Vie și Șuie Paparude...

Știai de megafestivalul românesc din Alpii francezi? Alternosfera, Vița-de-Vie și Șuie Paparude fac show între cei mai înalți munți ai Europei. Un eveniment cu un buget impresionant

Cel mai mare festival românesc de schi și concert din lume nu are loc în țară ci în Franța, în inima Alpilor Francezi.

 Da, ați citit bine căci între 18-25 martie, în stațiunea Les Leux Alpes, una dintre cele mai vechi stațiuni europene dedicate schiului, se va vorbi, distra și cânta românește.

Festival cu un buget impresionant ce motivează mii de iubitori ai sporturilor montane din țara noastră ori din întreaga Europă să spună prezent, mai ales că bugetul pentru partea artistică este unul impresionant. Peste 50 de artiști și instrumentiști vor anima serile de rock și electro românesc din Alpi, amintim: Alternosfera, Vița-de-Vie, Șuie Paparude, CTC, Argatu’, Țapinarii, Moonlight Breakfast, Om la Lună, Outstrays, Outflow dar și starurile mondiale ale metalului maramureșenesc, Dirty Shirt.

Știai de Snow Fest, megafestivalul românesc din Alpii francezi

Știai de megafestivalul românesc din Alpii francezi? Alternosfera, Vița-de-Vie și Șuie Paparude fac show între cei mai înalți munți ai Europei

Party-urile vor continua la baza pârtiilor (peste 200 de kilometri de domeniu schiabil) cu trupele Hazzard, Remakers, Score, Trupa de Acoperire, dar și Dj Antenna, Blănilla, Dj Bully, Dj NASA, veteranul Vlad Dobrescu, dar și cu Pagal, VODA, MISS I, Cezar ori Colin. Cum nu găsești în nici o stațiune montană din România, Snow Fest înseamnă și concursuri de dans în clăpari și bronzat la peste 3000 metri altitudine.

Les Deux Alpes, a doua cea mai veche stațiune din Franța, este înconjurată de ghețari (cel mai cunoscut fiind „La Grave”, cota 3.600). Este stațiunea turiștilor care dorm puțin, mănâncă iute și umblă toată ziua în clăpari. În cifre, Les Deux Alpes înseamnă 225 km de domeniu schiabil, 92 pârtii și 3.600 m altitudine maximă. Pune la socoteală și celebrul, fabulosul Freestyle Land Snowpark, plus infrastructura turistică (pe pârtii și în stațiune) bine pusă la punct.

Organizatorii Snow Fest, festivalul românesc din Alpi francezi, aduce la cunoștința doritorilor cărora le e dor de zăpadă variante de transport din București, Cluj-Napoca și Timișoara și oferte de cazare pe site-ul evenimentului.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.