Strigăt din Suceava: „Chiar TREBUIE să murim pentru a ne lua cineva în seamă?!”

0
Strigăt din Suceava: „Chiar TREBUIE să murim pentru a ne lua cineva în seamă?!”

 

Trei polițiști de la Biroul Investigații Criminale Suceava au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus, iar liderul sindical din Poliție Bogdan Bănică acuză comanda IPJ Suceava că „se face şi se va face direct VINOVATĂ” de cazurile de contaminare din momentul de faţă şi de cele ce vor urma „prin deciziile luate şi prin dispoziţiile emise, prin dezinteresul faţă de dotările cu mijloace de protecţie ale poliţiştilor, prin ignoranţa cu care tratează solicitările legitime ale acestora”.

,”#SOS
Poate că Flutur, Râmbu, Boliacu sau Macovei se vor face vinovaţi de ucidere din culpă. Sau poate de omor. Sau poate de genocid. Sau poate că nu. Nu noi stabilim asta, o vor stabili instanţele de judecată.

Dar nu voi accepta ca soarta cadrelor medicale din spital să o aibă şi poliţiştii suceveni, din cauza incompetenţilor şi afinilor politic care ne conduc. Că poartă ei fes roşu sau galben nu mă interesează şi nu m-a interesat vreodată! E frig afară, fiecare poartă ce fes vrea. Dar nu jucând la barbut vieţile noastre şi ale familiilor noastre, sub umbrela protectoare a invocării “stării de urgență”!

<<- Oricât te-ai agita, Bogdane, nimeni nu va veni să ma tragă pe mine la răspundere acum, în situația de izolare în care se află Suceava, așa că mai bine îți vezi de treaba ta>>, mă sfătuia astăzi între patru ochi, un “șef”…

Chiar trebuie să murim pentru a ne lua cineva în seamă? Nu am cerut decât să fim ascultaţi, dotaţi şi protejaţi corespunzător pentru a ne putea face datoria!‼️ Avem colegi confirmaţi pozitiv cu COVID-19, internaţi, despre care nimeni nu spune nimic! Cuba şi Coreea de Nord ar fi mândre de „transparenţa” noastră!

Vreau să ştiu un singur lucru: câţi poliţişti trebuie să moară pentru a ne face auziţi? Câţi?

Lucrez la un material, culeg şi verific informaţii. Despre suspiciunile rezonabile ale unei potenţiale şi veridice organizaţii de tip „La Famiglia” care conduce IPJ Suceava, despre care tot atrag exclamativ atenţia. Din cauza unor asemenea încrengături au murit şi vor mai muri oameni! În ochii lor nu suntem decât niște cifre ale unor statistici macabre.

INCOMPETENŢA UCIDE! Indiferent de culoarea fesului pe care îl poartă!”, a scris Bogdan Bănică, preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS.