AcasăActualitateSucursalele BCR nu vor avea program cu publicul la sfârșitul acestei săptămâni

Sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul la sfârșitul acestei săptămâni

 În consecinţă, sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul vineri 30 martie, după-amiază începând cu ora 16.00, şi sâmbătă 31 martie (sucursalele care operează in zilele de sâmbătă – ex: din centrele comerciale), pentru a permite actualizarea sistemului de procesare a operaţiunilor.

 

În acelaşi timp, serviciile de electronic banking, atât pentru persoane fizice cat si pentru clienţi corporativi, nu vor fi disponibile începând cu vineri 30 martie, ora 16.00 până în a doua parte a zilei de sâmbătă 31 martie, pentru a permite sincronizarea cu actualizările din sistemul informatic de bază.

 

Sistemele de carduri, inclusiv reţeaua de ATM şi POS, sunt aşteptate să funcţioneze în parametrii normali, deşi este posibil să apară incidente izolate. Ca atare, ii sfătuim pe clienţii noştri să se asigure că dispun de rezerve de numerar pentru cazuri excepţionale, în cazul în care apar întreruperi. Pentru cazurile de urgenţă clienţii pot apela telefonic la serviciile suport Alo 24 Banking – TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227) şi 021/407.42.00.

Ultimele Articole