”Sunt celebru, scoate-mă de aici” are un nou câștigător! Cine este frumoasa ce a îndurat multe grozăvii pentru peste 100.000 de euro!

”Sunt celebru, scoate-mă de aici” are un nou câștigător. Anisia Gafon este noua ”Regină a Junglei” din Republica Dominicană. Actrița a dovedit o rezistență fantastică îndurând probe ce au îngrozit și telespectatorii Pro TV.

Pentru cei care sunt curioși și pentru câți bani a făcut-o, în cele trei luni pe care le-a petrecut în junglă, îndurând condiții grele, Anisia Gafon a băgat în conturi circa 120.000 de euro, conform cancan.ro. Blondina ce s-a făcut cunoscută la ”Românii au Talent”, unde a obținut premiul de originalitate, actrița a câștigat simpatia telespectatorilor care au votat-o prin SMS.

După cele trei luni de probe în care s-au luptat cu fricile lor, Anisia Gafon a ajuns în finală fostul fotbalist Giani Kiriță și Sali Levant însă doar unul a devenit cu adevărat câștigător.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici” are un nou câștigător!

”Sunt celebru, scoate-mă de aici” are un nou câștigător. Actrița Anisia Gafton este ”Regina Junglei”

Este unul dintre cele mai fericite momente pe care le trăiesc. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a spus Anisia Gafton despre câștigarea show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ce a fost prezentat de Adela Popescu și Cabral.

Printre vedetele care au participat la cea de-a doua ediție a show-ului de televiziune ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-au numărat Lidia Buble, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Bia Khalifa ori Cornel Palade.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed