x


  • EUR
    4.7787
    USD
    4.3149
string(16) "instant-articles"

„Sunteți complici la CRIMĂ”. Mesaj pentru parlamentari de la o femeie din România

„Sunteți complici la crimă”, le spune parlamentarilor, într-o scrisoare impresionantă, fiica unor soți de 80 de ani omorâți cu cruzime în Vaslui.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.10.2019, 7:04

Femeia le cere aleșilor să abroge cât mai repede legea recursului compensatoriu și asta pentru că principalul suspect în cazul uciderii părinților săi este un deținut condamnat tot pentru atacuri violente și eliberat mai devreme cu ajutorul acestei legi.

 

175 de parlamentari au primit scrisoarea în care li se cere să stopeze eliberarea deţinuţilor pe baza recursului compensatoriu.

 

“Vă consider părtaşi la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute.”

 

Asta le-a scris parlamentarilor PSD, ALDE şi URDM care au votat Legea recursului compensatoriu fiică a doi octogenari ucişi cu bestialitatre la sfârşitul lunii august într-o comună din Vaslui. Agresorul a fost reţinut deja, iar anchetatorii au descoperit că este un recidivist, eliberat mai devreme.