x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(14) "moneyamppeople"

Sylvia Sîrbu nu a ieșit din izolare de la începutul pandemiei

Solista a lăsat momentan muzica, ține cursuri de yoga și pregătește cel mai mare proiect de meditații ghidate din România.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.07.2020, 16:52

”Ia cu tine și inima mea/ Și ascunde-o în bagaje pe undeva/ Ia-o cu tine acolo în America, sau în Asia”, cânta Silvia Sîrbu pe când făcea parte din formația A.S.I.A. Visul i s-a îndeplinit și, chiar dacă nu a ajuns pe continentul asiatic, a adus o parte din el aici.

Sylvia, așa cum se prezenta pe scenă alături de Dj Rynno, a lăsat muzica de-oparte și s-a  specializat în masaj thai, totodată conduce o clasă de yoga, ”una cu totul specială, pentru femeile ce doresc să-și celebreze corpul și să-și acceseze puterea interioară”, ne lămurește solista.

Chiar dacă centrul unde profesează este încă închis dat fiind măsurile de distanțare impuse de autorități, fosta cântăreață ține cursurile de meditație online. Profa’ de Zen, așa cum își spune acum, experimentează alături de elevele sale tehnici sau meditații ghidate pe care le va face publice dintr-o nouă lucrare, pe care o laudă drept cel mai mare proiect de meditații ghidate din România.

”Invit cu inima deschisă doritoarele la acest grup online care tinde să fie o oază de relaxare și vindecare. Îmi doresc să formăm o comunitate de femei deschise și dornice de evoluție, care să depășească barierele și limitele așteptărilor lși prejudecăților”, își promovează Sylvia cursurile sale pe care le ține de acasă.”Nu am avut timp de nimic în ultima vreme. Nu am apucat sa evadez în natură, nu am apucat să-mi văd toți prietenii, nu am simtit că-i vară sau vacanță. Muncesc mult la proiectul meu și nu știu cum să am mai mult spor și inspirație. De aceea am absentat. Când am început să lucrez la acest proiect nu mi-am imaginat că implică atât de multe detalii și atâta muncă. Zile și nopți, revizuiri după revizuiri, zeci de ore de înregistrat și ascultat”, povestește Sylvia care, din acest motiv continuă să rămână practic în izolare la domiciliu.

După 10 ani de ținut programele radio ocupate și playlisturile cluburilor, fostul partener al Sylviei, Sorin Costache, alias Dj Rynno s-a stabilit în Goteborg, Suedia, împreună cu soția și copilul său. Artistul ce a lansat multe succese nu închide proiectul muzical Dj Rynno&Sylvia și speră că, dacă lucrurile își vor reveni pe plan concertistic, să revină ocazional pentru evenimente