Tânăr dispărut pe timpul viscolului, căutat de peste 50 de poliţişti, jandarmi şi pompieri

0
Tânăr dispărut pe timpul viscolului, căutat de peste 50 de poliţişti, jandarmi şi pompieri

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, acţiunile de căutare a tânărului au început duminică, în urma a două apeluri la numărul de urgenţă 112 venite atât din partea mamei celui dispărut, cât şi a patronului firmei la care lucra.

 

Practic, bărbatul a fost văzut ultima dată, vineri după-amiază, în momentul în care a plecat de la serviciu, pe jos, de la o societate din municipiul Huşi spre locuinţa lui din Pogăneşti.

 

“Căutările sunt făcute de peste 50 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră pe cele două variante pe care tânărul le avea pentru a merge spre localitatea de domiciliu. Una este cea pe şosea, prin localitatea Gura Văii, lungă de aproximativ zece kilometri, iar cealaltă pe câmp, ca o scurtătură, şi care ar însemna cinci kilometri. Deocamdată, nu ştim care dintre variante a ales-o, mai ales că vineri a fost o zi cu ninsori şi viscol”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

 

Ziua dispariţiei tânărului coincide cu cea în care în judeţul Vaslui au căzut ninsori abundente şi a viscolit puternic, grosimea stratului de zăpadă depăşind şi un metru în anumite zone.