Tănăsescu: Reforma companiilor de stat a încetinit la Economie, dar sunt semnale bune la Transporturi

„Avem semnale mixte. Avem semnale bune şi mai puţin bune. Avem semnale bune în domeniul transporturilor, unde lucrurile încearcă să fie mişcate, să fie puse pe o traiectorie corectă, şi semnale mai puţin bune în domeniul economiei, la Ministerul Economiei, unde asistăm la o încetinire a reformelor”, a spus Tănăsescu la emisiunea „După 20 de ani”, difuzată duminică la Pro TV.

În acelaşi timp, el a menţionat că România a îndeplinit în trimestrul al treilea toţi indicatorii conveniţi în acordul cu FMI privind arieratele companiilor de stat.

„În perioada următorilor doi ani această problemă va fi rezolvatată. Şi vă spun şi din ce cauză. Observăm că în momentul actual exită o dorinţă de a se merge către această direcţie. În programul pe care l-am definitivat cu Guvernul, această privatizare a managementului este foarte importantă pentru că ştim că influenţa politicului la nivelul acestor companii este foarte puternică. Dacă mergem mai departe, la nivelul companiilor locale, o să vedem acelaşi lucru”, a afirmat Tănăsescu. Citește mai mult pe www.mediafax.ro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed