x


  • EUR
    4.7786
    USD
    4.2746
string(7) "politic"

TĂRICEANU ne ceartă că nu înțelegem ce vrea să spună

Calin Popescu Tariceanu spune ca declaratia sa dupa alegeri a fost interpretata de unii ca o renuntare la prezidentiale.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 18.06.2019, 9:40

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni seara, ca liderii organizatiilor partidului vor discuta in aceasta saptamana pentru a lua o decizie referitoare la candidatul pentru alegerile prezidentiale.

 

“O declaratie a mea dupa alegerile din 26 mai a fost interpretata de unii ca o renuntare la candidatura. Eu am spus atunci ca la momentul respectiv nu discut despre acest subiect si cred ca era si logic de ce nu discut despre acest subiect.

 

In continuare insa, sigur ca si noi, la ALDE, si cei din PSD, aceasta problema va trebui sa o rezolvam. Si la ALDE o sa discutam probabil chiar in aceasta saptamana cu liderii organizatiilor, in cadrul structurilor statutare ale partidului, si cel mai probabil va urma o decizie in acest sens, pentru stabilirea celui care va fi candidatul la alegerile prezidentiale”, a declarat Tariceanu, la Romania TV.

 

Intrebat despre posibilitatea unui candidat comun al PSD si ALDE la alegerile prezidentiale, Tariceanu a spus ca “discutam orice”.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM