AcasăMoney&PeopleTatăl Deliei s-a întors de pe Muntele Athos. A lăsat hainele monahale...

Tatăl Deliei s-a întors de pe Muntele Athos. A lăsat hainele monahale după 18 ani de călugărie

Ion Matache, tatăl celebrei Delia și primul impresar al acesteia, a revenit acasă, la București, după 18 ani petrecuți în haine de călugăr, pe Muntele Athos.

Prinicipalul motiv al revenirii sale la viața dinainte de călugărie îl reprezintă problemele de sănătate destul de grave. Ion Matache, care a suferit și o operație la rinichi, se află acum în grija celei ce i-a fost soție și de care a divorțat, solista de muzică de petrecere Gina Matache. Mama Deliei a confirmat că Ion Matache nu s-a mai întors pe Sfântul Munte și că locuiesc amândoi în vechiul lor apartament. După ce a dat jos veșmintele mânăstirești, tatăl vedetei a renunțat și la barba sa monahală.

Tatăl Deliei s-a întors de pe Muntele Athos

”Până la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am învățat prima dată Tatăl Nostru. Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra-Neamț, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viața mea s-a schimbat. Am intrat la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele și pe al Georgetei, deși mă văzuse prima oară, m-am blocat”, a povestit tatăl Deliei, într-un interviu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.