x


 • EUR
  4.7432
  USD
  4.2921
string(10) "comunicate"

Tehnolgia de autentificare RSA, premiată de SCMagazine

MARȚI, 26 martie 2019, București. Recent, SCMagazine - una dintre cele mai apreciate publicații de Securitate IT din Statele Unite și-a anunțat câștigătorii anului 2019. În cadrul competiției au existat mai multe categorii specifice soluțiilor de securitate cibernetică: UTM, autentificare, detectarea amenințărilor, SIEM etc.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 26.03.2019, 13:13

SCMagazine a analizat în total aproape 100 de soluții de securitate cibernetică de la diverși producători pentru a putea stabili în mod obiectiv care sunt câștigătorii. Din cele circa 20 de categorii, RSA a participat în compețiție și a fost desemnat câștigător la categoria Best Authentication Technology. Finaliști, la această categorie, au fost următorii producători: Duo Security, Okta, SecureAuth, WatchGuard Technologies.

Soluția RSA SecurID Access a fost desemnată câștigătoare în urma unei evaluări riguroase și s-a făcut remarcată prin: varietatea de opțiuni de verificare a utilizatorului, variabilele pentru factorii de acces, simplificarea modelului de autentificare la nivel de utilizator.

Ca avantaje principale ale soluției RSA, editorii SCMagazine au mentionat:

 • – Factorii de acces SecurID în variabile precum profilul utilizatorului, riscul de amenințare și impactul asupra afacerii generează contextual un scor de încredere. Dacă încrederea este ridicată, utilizatorul obține rapid și eficient acces, cu efort minim. Dar dacă cererea de acces este evaluată ca fiind riscantă, atunci soluția poate solicita forme mai riguroase de autentificare.
 • – Opțiuni multiple de verificare a utilizatorului: inclusiv notificări mobile push, parole unice, amprente digitale și biometrice faciale, mesaje SMS, recunoaștere vocală, token-uri FIDO, hardware și software.
 • – Modelul de date Secure ID Access este reglat pentru a reduce nevoia de autentificare suplimentară cu până la 90%, dar administratorii de securitate pot ajusta setările nivelului de siguranță minim-maxim dintr-o consolă de management centralizat.
 • – Soluția poate fi aplicată pe o gamă largă de cazuri de utilizare care implică sisteme de tip cloud și web, aplicații deja existente, firewall-uri de generație următoare, sisteme de gestionare a accesului, spații de lucru gestionate, având peste 500 de parteneri tehnologici.
 • – Soluția permite acces rapid la aplicații noi prin utilizarea conectorilor bazați pe protocoale avansate de autentificare de vârf sau prin reutilizarea integrărilor preexistente executate de programul partener al companiei RSA Ready.
 • – TCO redus (opțiune dispozitiv virtual, ofertă cloud etc, costuri scăzute administrative si de suport).

SC Magazine este publicația oficială a SC Media, instituție independentă de analiză și jurnalism IT, cu o vechime de peste 25 de ani în piață. Publicația oferă opinii, îndrumări și cunoștințe profesionale din industrie, caracteristici detaliate și știri în timp real, analize și evaluări independente ale produselor în diferite forme de conținut, în parteneriat cu și pentru managerii de securitate IT și pentru echipele lor tehnice.

Din 2014 Veracomp este distribuitor unic al soluțiilor RSA în România.

Despre VERACOMP
Veracomp Europe a fost înființat în 2007, iar de atunci a înregistrat o evoluție permanent ascendentă. În prezent, are o rețea extinsă de parteneri specializați, cu prezență la nivelul întregii țări, cărora le asigură un portofoliu variat de soluții de securitate, networking, stocare și telecomunicații, servicii de suport tehnic, presales și educațional. Pentru mai multe detalii, vizitați www.veracomp.ro

Despre RSA
RSA, divizia de securitate a EMC, producător major de soluții de management al securității, al conformității și al riscurilor, susține organizații de top din întreagă lume și reușește să soluționeze unele din cele mai complexe și sensibile provocări de securitate. Soluțiile RSA sunt în prezent implementate în 90% dintre companiile listate în Fortune 500 și sunt poziționate de analizele Gartner în Cadranul Liderilor pe segmentul soluțiilor de autentificare a utilizatorilor. RSA și EMC sunt mărci înregistrate sau mărci ale EMC Corporation în Statele Unite ale Americii și/sau în alte țări. Toate celelalte nume de produse sau companii pot fi mărci înregistrate de către proprietarii acestora.