“Telemeaua de Sibiu”, produsă peste graniţă. Ce punem în realitate pe masă

Realitatea este că piața este invadată de mărfuri de proastă calitate. Produse ori în sudul țării, ori chiar peste graniță, la bulgari, dar vândute cu eticheta “de Sibiu”.

 

Laptele se transforma în brânzeturi, în mod tradiţional, prin cheag obţinut de la un miel de lapte care n-a păscut niciodată. Înseamnă, de fapt, o enzimă din stomacul ierbivorelor.

 

Telemeaua de Sibiu iese cremoasa la temperatură joasă. Gustul îl dă iarba din zona Sibiului.

 

În laborator, nasul electronic analizeza compuşii volatili dintr-un produs lactat încălzit. Analiza ne spune de unde provine iarba consumată de vaci. Deci de unde provine laptele. Şi aşa descoperim că nu toată telemeau este din Sibiu, scrie ProTV. 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed