TENSIUNI în AUR! Tîrziu, atac dur la Călin Georgescu, propus de Simion președinte de onoare

Co-președintele AUR, Claudiu Tîrziu, l-a atacat dur, marți, pe Călin Georgescu, propus de către George Simion în funcția de președinte de onoare al AUR. Tîrziu l-a gratulat pe Georgescu cu etichete precum: „acest domn”, „figură dezastruoasă”, „nu a reușit să răspundă la întrebări legitime”. Intervenția lui Claudiu Tîrziu este cu atât mai interesantă cu cât semnalează o falie între cei doi co-președinți ai AUR, cel puțin pe tema președintelui de onoare și în jurul persoanei lui Călin Georgescu (un personaj promovat constant de propaganda rusă).

Totodată, atacul lui Claudiu Tîrziu la adresa lui Călin Georgescu vine la o zi după scandalul uriaș creat de George Simion în Parlament, prin agresiunea comisă la adresa ministrului Virgil Popescu.

Principalele declarații ale lui Claudiu Tîrziu:

  • „S-a discutat de o persoană, care a fost propusă tam-nesam într-o adunare la Iași, o persoană despre care cred că nu îndeplinește nici unul din aceste două criterii.
  • S-a născut o tulburare în societate cu privire la această propunere, mai ales după prima ieșire publică a acestui domn. Nu a știut să răspundă la întrebările esențiale, a făcut o figură modestă, chiar dezastruoasă.
  • Nu ai voie să te pronunți în domenii pe care nu le cunoști, cum e istoria noastă recentă, ca să nu încalci legi, să nu lezezi sensibilități. Și când nu ești calificat pentru asta, e bine să nu intri în astfel de dezbateri.
  • Acest domn nu a reușit să răspundă la întrebări legitime privind felul în care vede rezolvarea unor probleme grave ale României.
  • E un om care de 10-15 se ambiționează să ajung premier și mă așteptam să fie foarte bine pregătit, să aibă răspunsuri la toate întrebările. Această persoană nu întrunește calitățile și abilitățile cerute de funcția de președinte de onoare al AUR.
  • Cred că putem găsi pe cineva foarte potrivit, am mai multe nume pe care le voi propune Biroului Național să le dezbatem”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed