AcasăMoney&PeopleTeo Peter Jr. a scăpat ca prin minune după ce mașina sa...

Teo Peter Jr. a scăpat ca prin minune după ce mașina sa a luat foc. În urmă cu 18 ani, tatăl său a pierit într-un tragic accident auto

Teo Peter Jr., a scăpat ca prin minune după ce i-a luat mașina foc pe Transalpina.

În drum spre Festivalul Rock the Wolfes 2022, mașina rockerului în care se aflau și ceilalți trupeți de la Altar, a fost cuprinsă de flăcări de la compertimentul motorului. Din fericire, pasagerii au reușit să iasă la timp. Incendiul a fost stins după intervenția câtorva alți șoferi care au dat o mână de a ajutor folosindu-se de propriile extintoare auto.

”În 30 de ani de umblete cu ALTAR am avut parte de tot felul de aventuri. Mi-a luat foc masina, așa ca în filme. Le multumesc tuturor celor care au oprit și s-au mobilizat cu extinctoare si cu ce au avut la îndemană ca să ne ajute, mai sunt oameni buni pe lumea asta. Se pare ca a venit timpul să schimb mașina!”, ne-a spus Teo, fiul marelui muzician ce a înființat formația Compact.

Teo Peter Jr. a scăpat ca prin minune după ce mașina sa a luat foc

Teo Peter Jr. a scăpat ca prin minune după ce i-a luat mașina foc pe Transalpina. Incendiul a fost stins cu ajutorul mai multor șoferi

În urmă cu 18 ani,  tatăl său, Teo Peter s-a stins zdrobit într-un cumplit accident rutier. Artistul și-a pierdut viața în taxiul care îl ducea acasă de la o gala muzicală pe care a organizat-o la Sala Polivalentă din Buicurești. Vinovat de producerea accidentului s-a dovedit un militar american detașat la Ambasada Statelor Unite din București, Christopher van Goethem. Șoferul vinovat de tragedie a fost evacuat din România sub escorta unui ofițer de securitate. Tragica moarte a muzicianului român a stârnit ample proteste asupra modului în care a fost protejat sergentul se se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Christopher van Goethem a fost judecat de Curtea Marțială, în cele din urmă fiind achitat de acuzația de omor prin neglijență.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.