x


  • EUR
    4.8316
    USD
    4.0780
string(7) "politic"

TEODOROVICI, cea mai înflăcărată postare: ”Am găsit sensibilitatea şi talentul pe care doar muzica şi dansul le cuprind magistral”

Eugen Teodorovici susține că PSD oferă cele mai bune guvernări, cei mai buni premieri, cei mai buni primari, parlamentari şi, de ce nu, cel mai bun președinte.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 21.07.2019, 8:41

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că ”toţi marii paşi înainte ai acestei ţări s-au făcut sub guvernări PSD” şi le-a transmis social-democraţilor din judeţele Mureş şi Sibiu, cu care a avut sâmbătă întâlniri, că PSD poate câştiga oricând o competiţie ”indiferent de numărul competitorilor, de poziţia de pe care pornesc”.

 

”Azi am petrecut încă o zi plină de energie şi entuziasm. De la Reghin, oraşul viorilor, unde am găsit sensibilitatea şi talentul pe care doar muzica şi dansul le cuprind magistral, până la întâlnirea cu colegii noştri din organizaţiile PSD, cu oameni straşnici, cu prieteni vechi şi mai noi din Târgu Mureş, oraşul inimilor şi Sibiu, oraşul manierelor. Iar mesajul meu către primarii şi liderii mureşeni şi sibieni a fost să privim cu mai multă ÎNCREDERE spre ceea ce avem de făcut împreună. Pentru că lumea are mari AŞTEPTĂRI de la acest partid şi pentru că toţi marii paşi înainte ai acestei ţări s-au făcut sub guvernări PSD”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

 

Articolul integral pe ȘTIRI PE SURSE