AcasăEconomieTermoenergetica anunţă lucrări de reîntregire a reţelei primare şi de remediere a...

Termoenergetica anunţă lucrări de reîntregire a reţelei primare şi de remediere a unei avarii, în sectoarele 1 şi 4 din Capitală / Vor fi afectate peste 170 de blocuri

Potrivit companiei, vor fi efectuate lucrări pe: 

• Conducta Dn 700 în zona Iancu de Hunedoara din Sectorul 1 pentru reîntregirea Magistralei Griviţa, aferentă CET Grozăveşti.  

”Oprirea este impusă de finalizarea lucrărilor şi de executarea probelor de presiune pentru noul tronson de aproximativ 1,2 km de conductă preizolată, montată de Compania Municipală Energetica Servicii. Vor fi afectate până sâmbătă, 12 noiembrie 2022, ora 23.00, un număr de 25 de blocuri din zonele Bulevardul Iancu de Hunedoara şi Calea Dorobanţi”, anunţă compania.  

• Conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu.  

”Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 150 de blocuri va fi sistată până luni, 14 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din strada Secuilor, Calea Şerban Vodă şi Şoseaua Olteniţei”, a mai transmis CMTEB. 

Compania precizează că dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.  

Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat. 

 

 

Ultimele Articole