Tesla a lansat si o varianta de masinuta electrica pentru copii. Iti poti alege vopseaua sau dotarile. De la ce pret porneste modelul

0
Tesla a lansat si o varianta de masinuta electrica pentru copii. Iti poti alege vopseaua sau dotarile. De la ce pret porneste modelul

Si copiii se pot bucura acum de un model Tesla. Producatorul american a aratat astfel ca are timp si pentru alte proiecte, desi este sufocat de comenzi pentru noul model, care se va lansa in 2018. In colaborare cu Radio Flayer – o firma americana specializata in productia de masinute electrice – cei de la Tesla au lansat modelul S pentru copii. Varianta pentru cei mici pastreaza designul modelului original, insa este adaptata pentru copii. Pretul porneste de la 499 de dolari, dar, foarte interesant, cei mici isi pot alege optiunile pentru masinutele electrice pe care urmeaza sa le conduca. Pretul va trece astfel de 750 de dolari.

 

La fel ca oamenii mari, prichindeii isi pot alege culoare masinii. Pentru aceste modele de masinute electrice, cei de la Tesla au pus la dispozitie trei culori: albastru, rosu si gri metalizat. De asemenea, isi pot alege tipul de tapiterie, isi pot personaliza placutele de inmatriculare sau pot achizitiona inca o baterie electrica, pentru o sesiune de joaca prelungita. Pentru roti, copiii pot alege dintre culorile negru, argintiu sau negru mat.

 

Masinuta este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani, este pusa in miscare de un motoras electric legat la o baterie litium-ion, are set de faruri si chiar si un sistem audio, la care copilul se poate conecta cu orice dispozitiv mobil. Se poate spune ca producatorul american s-a gandit la toate nevoile prichindei, deoarece modelele de masinute electrice au si un mini-portbagaj in partea din fata, unde cei mici isi pot pune jucariile sau pachetul pentru masa de pranz.

 

La fel ca modelele pentru adulti, masinutele electrice sunt extrem de cautate. Cei care doresc o astfel de varianta de masinute electrice au ceva de asteptat pana cand comanda va fi livrata. Un mare dezavantaj este ca masinuta poate fi in prezent livrata doar in America de Nord, adica Statele Unite ale Americii si Canada. Insa sunt sanse mari ca aceasta sa fie disponibila si la nivel mondial.