AcasăEconomieAlimentarTipuri de ambalaje alimentare pentru livrarea comenzilor la domiciliu

Tipuri de ambalaje alimentare pentru livrarea comenzilor la domiciliu

În prezent, pe piață există o gamă largă de ambalaje alimentare, dar nu toate sunt de cea mai bună calitate. Din acest motiv, este foarte important să alegi cu mare grijă furnizorul unor astfel de ambalaje și echipamente.

Ce ambalaje alimentare să alegi și de unde

Bol supă

Bolul de supă face parte dintre acele ambalaje alimentare care permit transportul supelor sau ciorbelor în condiții foarte bune la domiciliul clientului. Se întâmplă acest lucru întrucât odată ce bolul este sigilat, mâncarea își păstrează toate calitățile.

Tăvițe termosudabile 

Tăvițele termosudabile sunt foarte practice. Folosirea lor va permite transportul cu mare cu ușurință a diferitelor feluri de mâncare, fără a exista riscul ca mâncarea să se verse.

Caserole cu capac rabatabil

Avantajul acestor caserole este că dau posibilitatea celor care comandă un anumit tip de mâncare și nu reușesc să o consume toată odată, să o păstreze la frigider tot în caserolă și să o consume mai târziu.

Acest lucru este posibil datorită capacului rabatabil cu care este prevăzută caserola, care se închide etanș, păstrând gustul neschimbat al mâncării.

Cutii cu fereastră

Aceste cutii sunt perfecte pentru livrarea diferitelor tipuri de prăjituri. De îndată ce le vei folosi îți vei da seama că ai făcut o alegere foarte bună, întrucât acestea îți dau posibilitatea să livrezi prăjiturile în siguranță. În plus, aceste cutii au o eleganță aparte, reușind să pună și mai mult în valoare prăjiturile.

Tăvi și platouri din carton

Pe tăvile și platourile din carton poți pune prăjituri și torturi. Cartonul rigid va împiedica producerea vreunui accident nefericit astfel că ai siguranța că produsele comandate de clienți vor ajunge cu bine la destinație.

Poți intra în posesia tuturor acestor ambalaje alimentare intrând pe site-ul Eco Prod, firma românească care produce și distribuie o gamă foarte variată de ambalaje alimentare și industriale.

De asemenea, trebuie să știi că ambalajele alimentare comercializate de această firmă sunt fabricate din materii prime obținute 100% din fibre virgine, 100% sigure pentru contactul cu alimentele. În plus, materialul din care sunt fabricate este de o calitate ireproșabilă, dând ambalajelor un aspect frumos și o rezistență excepțională.

Ambalajele din PP pot fi folosite în diferite condiții termice, chiar și în cuptorul cu microunde. Cutiile și tăvile din carton se pot depozita la rece fără niciun fel de probleme, întrucât cartonul nu va absorbi umezeala.

Colaborând cu echipa Eco Prod, care are experiență vastă în vânzarea de ambalaje alimentare, poți intra în posesia unei game complete de ambalaje, care va satisface si cele mai exigente nevoi de ambalare, prezentare si transport ale produselor tale, pe tot parcursul anului.

Și, pentru a te asigura că preparatele comandate ajung în siguranță la clienți, Eco Prod îți pune la dispoziție și un aparat de sigilat caserole, util în sigilarea corectă a foliei cu care se acoperă preparatele odată puse în caserole.

Experiența echipei Eco Prod în domeniul ambalării și al ambalajelor începe în 1993, prin urmare, îți recomandăm să apelezi la această firmă ori de câte ori ai nevoie de ambalaje alimentare de calitate și sfaturi pentru alegerea lor. Le vei primi întotdeauna cu drag, pentru ca afacerea ta să se dezvolte frumos. Mult succes îți dorim!

 

 

Ultimele Articole