x


  • EUR
    4.7607
    USD
    4.2327
string(10) "imobiliare"

ȚIRIAC, cel mai grandios proiect

Omul de afaceri Ion Țiriac pregătește un proiect imobiliar de anvergură, cel mai important ansamblu gândit până astăzi de fostul mare tenisman, creditat la acest moment de Forbes cu o avere de 1,1 miliarde dolari. Complexul va include locuințe, birouri, magazine, dar și un hotel, urmând să fie ridicat în zona centrului expozițional Romexpo din Capitală.

Author: Mihai Voican | Sursa: PROFIT.RO | Publicat: 15.01.2019, 8:49

Construcțiile vor avea o înălțime de 12 etaje plus 4 în subsol, intenția fiind însă ca acestea să fie ridicate pe 20 de etaje plus 4 în subsol dacă soluția tehnică permite, conform informațiilor Profit.ro. Ansamblul va fi dezvoltat pentru un teren de 5,56 hectare, urmând să fie amenajat și un showroom auto. „Pentru început, interesul nostru este de a dezvolta un master plan care să se înscrie în direcțiile de dezvoltare pe care le vedem în zonă, astfel încât să pregătim terenul pentru viitor. Nu avem încă niște date certe“, a declarat, contactat de Profit.ro, Bogdan Cernescu, managing director al Țiriac Imobiliare.

 

La acest moment, Tiriac lucrează la un turn de birouri în apropiere de sediul Guvernului, în zona Pieței Victoriei, denumit Țiriac Tower, cu 3 corpuri de clădire de 5, 8, respectiv, 12 etaje plus cinci în subsol, investiție de circa 30 milioane euro, proiect estimat să fie livrat la finele anului viitor.

 

Articolul integral pe PROFIT.RO