AcasăMoney&PeopleTiti Aur te învață sa cum să conduci prundent, dar și să...

Titi Aur te învață sa cum să conduci prundent, dar și să mănânci curat! Un milion de euro a investit într-o carmangerie bio ”de familie”

La academia sa, Titi Aur (58 de ani) te învață cum să fii prudent la volan, să ai grijă de tine și cei din jur în trafic. Pe lângă siguranța rutieră, cel care a fost cel mai titrat pilot român în anii ’90 te învață mai nou să mânânci curat și sănătos.

Cu o investiție de peste un milion de euro, legendarul pilot de raliu român, Constantin Aur a  deschis o linie de producție de preparate din carne, pe care chiar multiplul campion național le recomandă ca fiind ”fără adaosuri sintetice, nitriți, fosfati, ci conservate cu condimente naturale”.

Titi Aur te învață sa cum să conduci prundent, dar și să mănânci curat!

Este un business sustenabil, de familie, materia primă fiind adusă de la o fermă din Transilvania cu o tradiție de 30 de ani (Ținutul Trei Scaune, Depresiunea Sesului Frumos). Unitatea sa de producție este la Buftea, aproape de celebra academie ce-i poartă numele, iar produsele sale bio pot fi găsite în băcănia proprie, alte patru magazine din București, dar și prin comenzi online.

Iscusit la volan, Titi Aur a fost la fel de iscusit în afaceri, încă dinainte de ’89, când a fugit din țară pentru lumea occidentală. A început cu propriile tarabe, a avut propria firmă de transport iar cel mai cunoscut și apreciat business al său îl reprezintă Academia Titi Aur, o investiție de 12 milioane de euro din fonduri europene, credite și bani de la parteneri.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.