x


  • EUR
    4.7785
    USD
    4.3069
string(7) "gadgets"

Tocmai s-a lansat cel mai puternic smartphone din lume

Al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a lansat una dintre cele mai așteptate serii de smartphone-uri ale acestui an.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 17.10.2018, 16:59

Noua serie HUAWEI Mate 20 este dotată cu cea mai puternică şi complexă tehnologie de pe piaţă. Această serie este alimentată de cel mai performant procesor de până acum – Kirin 980. Creat pe o arhitectură de 7 nanometri, acesta include puternicul Cortex-A76 şi GPU-ul Mali-G76, ce oferă performanţe îmbunătăţite şi o experienţă de utilizare a smartphone-urilor fără precedent. Totodată, noul încărcător HUAWEI SuperCharge de 40 W, funcţia de încărcare rapidă wireless de 15 W şi bateriile mari funcţionează în tandem pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună durată de viaţă a bateriei, scrie capital.ro.

 

Sistemul Matrix Camera include obiectivul Leica Ultra Wide Angle şi permite utilizatorilor nu numai să capteze imagini cu o perspectivă mărită, ci şi fotografii macro spectaculoase. Noul sistem Matrix Camera adoptă un design avangardist, dispus în patru puncte, care emană personalitate, oferind dispozitivului o identitate vizuală unică, uşor de recunoscut, chiar şi de la distanţă. Seria HUAWEI Mate 20 pune la dispoziţia utilizatorilor interfaţa EMUI 9, bazată pe sistemul de operare Android P, cu ajutorul căreia utilizatorii se vor putea bucura de toate funcţiile telefonului, disponibile la numai câteva swipe-uri distanţă.