Tom Cruise, Will Smith, DiCaprio și Brad Pitt, actorii cu cele mai mari încasări pe 2022

Tom Cruise, Will Smith, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt sunt vedetele Hollywoodului cu cele mai mari încasări pe anul în curs.

A trecut jumătate din 2022 și starul ce a continuat marele succes  Top Gun (din 1986), de această dată și în calitate de producător, a primit cadou, la aniversarea de 60 de ani, încasări de nu mai puțin de  100 de milioane de dolari americani. Tom Cruise este de departe actorul cu cele mai mari câștiguri pe 2022 și nu va fi  depășit până la finele anului. În doar trei luni scurse de la lansare, Top Gun Maverick a stabilit încasări de 1,2 miliarde de dolari.

Are interzis să mai participe timp de 10 ani  la ceremoniile Oscar, însă Will Smith nu prea pare să fie supărat căci fanii săi se înghesuie la cinematografe să-l vadă iar onorariul său este unul colosal. Actorul a primit 35 de milioane de dolari pentru a juca în ”Emancipation” care va apărea în prima parte a lui 2023 *Și Leonardo DiCaprio a băgat în conturi circa 30 de milioane de dolari pentru ultimul său rol (ecranizarea ”Killers of The Flower Moon” bazată pe cea mai bine vândută carte non-ficțiune din 2017, regizat de celebrul Martin Scorsese) * Brad Pitt a semnat un contract cu Apple Studios de 30 milioane de dolari pentru un film despre fenomenul Formula 1 în care va juca alături de Lewis Hamilton (legendarul pilot de F1, de 7 ori campion mondial)

În prima parte a clasamentului se mai află Dwayne Johnson, cu 22 milioane pentru rolul titular din Black Adam * Vin Diesel, 20  milioane de dolari pentru a juca în FastX * Joaquin Phoenix-20 de milioane pentru partea a doua a superproducției Joker* Denzel Washington, 20 milioane pentru o nouă continuare a The Equalizer (partea a 3-a)* Pentru prima oară în top 10 se află și o femeie,  Margot Robbie, cu 12 milioane de dolari pentru rolul din Barbie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri