TOP 10 cele mai indicate orașe din lume pentru investiții imobiliare în 2013

0
TOP 10 cele mai indicate orașe din lume pentru investiții imobiliare în 2013

Cele 10 orașe din listă au depășit criza financiară din 2008, înregistrând creșteri semnificative pe segmentul imobiliar.

 

Așadar, dacă doriți să faceți o investiție care poate deveni profitabilă în câțiva ani, ar trebui să vă orientați către piața imobiliară din următoarele orașe:

 

1. Londra a înregistrat în ultimul an o creștere de 4,7% a prețurilor din domeniul investițiilor imobiliare, iar în primul trimestru al anului 2013 o creștere de 2,2%.

 

2. Unul dintre cele mai sigure orașe pentru investițiile imobiliare în 2013 este New York, unde prețurile proprietăților și-au păstrat trendul ascendent, în ciuda crizei din 2008, care a afectat si cea mai mare parte a SUA.

 

3. În Hong Kong, unul dintre cele mai scumpe orașe din lume, prețurile proprietăților s-au dublat de la criza din 2008, înregistrând în prezent apartamente cu cele mai mari prețuri/mp din întreaga lume. De asemenea, Hong Kong se situa pe locul 2 la nivel mondial în topul celor mai mari prețuri la finele anului 2012 pentru spațiile comerciale si birouri.

 

4. Cel mai romantic oraș din lume, Parisul, și-a menținut stabile prețurile pieței imobiliare în decursul anului precedent, preconizându-se chiar o creștere pe parcursul anului 2013.

 

Un alt oraș din SUA, recomandat de către experții imobiliari pentru investiții sigure din acest an este San Francisco, unde prețurile proprietăților sunt în continuă creștere.

 

Citeste continuarea pe casadex.ro