AcasăActualitateSocialTOP 10 filme de comedie de pe Netflix pe care trebuie să...

TOP 10 filme de comedie de pe Netflix pe care trebuie să le vezi

TOP 10 filme de comedie de pe Netflix pe care trebuie să le vezi. Dacă vrei o seară de filme amuzante, Netflix îți oferă filme de comedie aparte.

Iată top 10 filme de comedie pe Netflix pe care merită să le vezi. Unele mai noi, altele mai vechi, însă impactul e același.

TOP 10 filme de comedie de pe Netflix pe care trebuie să le vezi

How to build a girl (2020), un film plin de energie, umor și voie bună, de văzut atunci când ai nevoie de puțină inspirație.

The Man from Toronto (2022), o comedie de acțiune cu răsturnări de situații, glume grosolane, adică exact ce ai nevoie pentru o seară reușită.

Lock, Stock, and Two Smoking Barrels / Jocuri, poturi și focuri de armă, o comedie britanică care nu trebuie ratată.

Totul va fi bine Crăciunul care vine / Just another Christmas (2020), o comedie care merită văzută și după sărbători. Actori buni, dar și răsturnări de situație, cam asta vei vedea aici și te vei amuza pe măsură.

TOP 10 filme de comedie de pe Netflix pe care trebuie să le vezi

Cel mai cel / Out of my league (2020) este un film despre o italiancă care suferă de o boală genetică rară, dar care vrea să își găsească marea iubire. Aflați după ce vedeți filmul care va fi rezultatul.

Game night (2018) este un film de comedie, acțiune, dar și thriller. După un joc în familie, un cuplu devine obsedat să câștige, iar de aici, lucrurile scapă de sub control.

Nu sunt un ușuratic / I am not an easy man (2018), un film pur de comedie, francez, care te va face să râzi cu lacrimi. Bonus, are și puțin romantism.

TOP 10 filme de comedie de pe Netflix pe care trebuie să le vezi

The world is yours (2018), un film de acțiune, dar și o comedie franțuzească de colecție.

Mai departe avem filmul Mă încred în familie (2019), o familie romantică spaniolă, care prezintă povestea unei arhitecta care se întoarce în orașul natal după ce este înșelată de logodnicul său.

Și Jurnalul unei studente în străinătate / Secret diary of an Exchange Student (2021) merită văzută. Este o comedie despre doi tineri care își caută țelul în viață, însă până atunci, întâmpină mari dificultăți.

  1. Mă încred în familie (2019)

in family i trust comedii romanticeO comedie romantică spaniolă – încă una – pe care o găsești tot pe Netflix și care te va încânta, dacă nu ai văzut-o până acum! O arhitectă se întoarce în orașul natal după ce logodnicul o înșeală. Se înto

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.