Top 10 lucruri pe care merita sa le cumperi la Second-Hand

Un lucru care mereu ne strica statusul financiar este impulsul pe care omul il are de a cumpara lucruri de care nu are nevoie. De ce sa cumperi lucruri noi, cand poti gasi si lucruri vechi foarte bune, la jumatate de prêt. Iata cateva lucruri pe care merita sa le cumperi second-hand:

 

  • Viniluri

 

Bunicii si parintii tai vor fi mereu nostalgic pentru timpurile in care muzica se inregistra si se asculta de pe vinil. Acesta ar fi mereu un cadou frumos pentru ei si poate si pentru tine.

 

  • Filme vechi

 

Daca inca mai ai acasa un video-player pentru casete, de ce sa il arunci? Uneori merita sa iti mai cumperi cate un film vechi pe care nu l-ai gasit s ail downloadezi la o calitate prea buna de pe internet.

 

  • Instrumente musicale

 

Instrumentele muzicale sunt destul de scumpe, insa din fericire poti gasi o gama variata de intrumente second-hand. Nu trebuie sa te feresti de la cumpararea unui instrument musical la mana a doua, trebuie doar sa ai putina experienta pentru a-i testa performantele.

 

  • Echipamente sport

 

Forma fizica cere timp si bani. Asa ca, ar fi mai usor daca nu ar trebui sa platesti abonamente la sala. Potri intra pe internet sa iti cumperi cateva aparate usor de folosit la second-hand. Merita si iti vor face bine.

 

  • Haine de designer

 

Ne place sa avem haine frumoase si, de preferinta, de firma – insa nu intotdeuna ne permitem sa ne cumparam ceea ce dorim. Poate pantofii Dior sunt cam scumpi si rochia D&G nu este accesibila. De ce sa nu le cuparam la second-hand? Sunt o multime de site-uri online care vand haine de designer la mana a doua intr-o stare perfecta, doar ca poate este din colectia de anul trecut. Dar ce conteaza? O haina buna va fi mereu la moda.

 

  • Carti

 

Una dintre micile placeri ale vietii este mersul la vanatoare prin anticariate. Aici poti gasi cartea mult dorita la jumatete din pretul pe care il are in magazin. De ce sa iti cumperi de exemplu „Divina Comedie” la 100 de lei din magazine, cand o poti lua la 40 de la un anticariat?

 

  • Laptopuri

 

Daca esti student  si ai nevoie urgent de un calculator sau un laptop, dar nu ai bani – de ce sa tanjesti la unul nou, cand unul second-hand iti va fi de mare folos. Incearca magazinele de calculatoare si reparatii sau magazinele online.

 

  • Telefoane mobile

 

Nu ai bani sa iti iei un iPhone? Nicio problema – sunt o gramada de oameni care deja s-au plictisit de al lor si vor sa-l schimbe pe urmatorul model. Cauta online telefoane second hand, ai putea face o super afacere.

 

  • Mobila

 

Aici nu e vorba neaparat de economii, ci uneori mobile veche este de 10 ori mai rezistenata decat cea noua din magazine. Daca prefer stilul mobilierului classic, nu ai nicio sansa sa gasesti ceva pe gustul tau in magazine, asa ca, incerc un anticariat sau cauta pe internet.

 

  • Masini

 

Daca nu iti permiti sa iti cumperi o masina noua, nu trebuie sa iti faci probleme. Exista enorm de multe piete de masini second hand cu modele destul de bune la preturi accesibile. Asa ca trebuie sa te gandesti: ce e masina pentru tine – o necesitate sau un moft?

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed