Top 5 cele mai scumpe bilete de avion

Money.ro vă prezintă cele mai scumpe cinci bilete de avion din lume și ce avantaje au călătorii care aleg să plătească sume exorbitante pentru o singură călătorie cu avionul.

 

1. Emirates: 30.000 dolari biletul Los Angeles-Dubai. Un bilet cu avionul la clasa I la bordul aeronavei A380 a companiei aeriene Emirates vă permite să faceți un duș la mii de kilometri deasupra pământului la spa-ul din avion, care are un design frumos din marmură și obiecte de toaletă Bvlgari. În plus, de acești bani puteți savura un suc proaspat pentru detoxifiere. Scaunul de la clasa I este echipat cu uși care vă protejează intimitatea și cu un mini-bar. Puteți alege dintr-o varietate de feluri de mâncare care includ meniuri sănătoase sau o masă tradițională arabă. Mâncarea este servită pe patouri Royal Doulton din China, cu tacâmuri Robert Welch.

 

2. Etihad Airways: 29.000 dolari biletul San Francisco-Singapore. Cabină de clasa I a Etihad, denumită The Residence, permite accesul la o viață luxoasă pentru clienții săi. Călătoria clienților premium începe înainte de a urca în avion, cu un șofer care îl aduce la aeroport, o cină de cinci stele și un centru spa. Apoi, urmează zborul la clasa I, cu scaune realizate din piele Poltrona Frau. Este aceeași firmă care îmbracă în piele scaunele mașinilor Ferrari și Maserati. Pentru dormit, clienții au la dispoziție un pat mare cu lenjerie realizată din materiale naturale, dispunând de o funcție de masaj.

 

3. Korean Air: 27.000 dolari biletul New York-Beijing. Compania aeriană promovează apartamentele de clasa I Kosmo ca pe un hotel la înălțime. Scaunele sale compacte sunt reglabile și se extind prin simpla apăsare a unui buton. Totodată, spațiul privat poate fi transformat într-o zonă de lucru confortabilă. Căștile îți oferă funcția de anulare a zgomotului, dacă vrei să uiți de lumea exterioară sau să urmărești un film pe un ecran LCD de 23 inch. Totodată, poți savura o șampanie rose Laurent Perrier-Alexandra din 1998 și poți gusta preparate orientale.

 

4. Cathay Pacific: 25.000 dolari biletul Hong Kong-New York. Un mic dejun cu caviar vă spune ceva? Compania aeriană și-a modernizat recent locurile pentru clasa I incluzând o saltea groasă care te face să uiți că ești într-un avion, mai ales după ce îmbraci pijamale din bumbac organic. Vei fi servit cu mai multe feluri de mâncare din Hong Kong. Răsfață-te cu un kit de agrement personal semnat de Ermenegildo Zegna pentru bărbați și Trussardi pentru femei.

 

5. Japan Airlines: 24.000 dolari biletul Los Angeles-Paris. Disponibilă pentru zborurile internaționale, cabina de clasa I de la Japonia Airlines reprezintă un compartiment individual cu un interior elegant din lemn în care scaunul pasagerului se transformă într-un pat atunci când acestuia i se face somn. Perna și lenjeria de pat sunt concepute astfel încât să mențină corpul într-o poziție confortabilă, fie că stai așezat sau culcat, dar dacă simți că ai dureri, poți cere un dispozitiv de masaj din bambus pentru tălpile picioarelor sau un dispozitiv de masaj cu aer. Japan Airlines are propriul său restaurant de lux, Jal Bedd Sky Auberge, unde puteți alege între bucatele tradiționale japoneze sau preparate din bucătăria occidentală pregătite de bucătari cu stele Michelin.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri