AcasăGeneralTot ce ai nevoie pentru bebelușul tău vei găsi la magazinul Little...

Tot ce ai nevoie pentru bebelușul tău vei găsi la magazinul Little Prints

Dacă vorbim despre grija părinților față de copiii lor, aceasta este necondiționată. La fel și iubirea și protecția. Orice părinte își dorește tot ce este mai bun pentru al său copil.

Însă, protecția nu vine doar din a avea grijă să nu se lovească, să fie în permanență sub supraveghere. Protecția vine și din toate produsele care intră în contact cu bebelușul. Cu cât sunt mai calitative, cu atât cel mic va fi mai în siguranță.

Încă din primele sale săptămâni de viață, bebelușul va face cunoștință cu suzeta. Și nu una oarecare, ci realizată dintr-un material cât mai calitativ pentru a fi acceptată din prima.

Bagajul de maternitate al mămicii trebuie să conțină toate produsele ce sunt indispensabile pentru bebeluș. Iar pentru asta Little Prints este aliat de nădejde atât în perioada din spital, cât și după. Astfel că la Little Prints, mămicile vor  putea găsi suzete Frigg, realizate din cauciuc 100% natural, cu tetina din latex ce nu conține substanțe toxice perfecte pentru siguranța bebelușului.

 

Little Prints –  brand din ce în ce mai preferat de mămici și bebeluși

Little Prints este deja un nume sonor pe piața din România și preferat totodată atât de mămici, cât și de bebeluși. Brandul este recunoscut în primul rând pentru calitatea produselor, dar și pentru designul acestora.

Suzetele Bibs, spre exemplu, au fost aduse prima oară în România de către magazinul Little Prints și au fost îndrăgite chiar și de multe vedete din showbizul românesc. Calitatea lor este ireproșabilă, atât a suzetelor Bibs cât și Frigg. Acestea sunt imediat acceptate de bebeluși pentru faptul că tetina este realizată 100% din silicon natural sau latex și imită perfect sânul mamei. În plus, scutul este curbat spre exterior pentru a proteja pielea fină din jurul gurii bebelușului.

Acestea se regăsesc în magazinul Little Prints sub diferite forme și design-uri, culori care de care mai adorabile.

Tot în acest magazin, mămicile vor mai găsi și nelipsita paturica tricotata. Păturicile sunt multifuncționale, esențiale și practice pentru orice bebeluș, protecție pentru cărucior în timpul verii sau intimitate în timpul alăptării. Se regăsesc la Little Prints și toate sunt realizate 100% din bumbac, un material hipoalergenic care lasă pielea să respire. Astfel că bebelușul se va simți foarte confortabil.

 

Magazinul Little Prints – inspirația ta și bucuria bebelușului

Cu produsele de la Little Prints etapele de creștere ale bebelușului vor deveni mult mai ușoare. Veți găsi aici un partener de încredere ce vine cu produse menite să vă ajute.

Perioada de diversificare este o perioadă plină de emoții. Cel mic va fi bucuros să descopere noi gusturi, noi mirosuri care de care mai interesante. Iar pentru asta are nevoie de seturi de diversificare speciale pentru el. Farfurii, bavete, bolurii și tacâmuri create din materiale calitative pentru ca cel mic să fie în siguranță.

Little Prints vine și aici cu o gamă destul de largă de astfel de produse, majoritatea fiind din silicon. Diverse culori, diverse modele, toate create special cu multă atenție de care cel mic se va bucura la fiecare masă.

Este recomandat ca bebelușii care încep perioada de diversificare să aibă aceste seturi de farfurii și tacâmuri separate și asta pentru că mâncarea lor trebuie gătită separat, pentru a nu împrumuta alte gusturi sau mirosuri.

Optați pentru farfuriile și bolurile cu ventuză pentru o mai mare siguranță, dar și pentru bavetele în formă de marsupiu, pentru ca hăinuțele micuților să nu se murdărească. Resturile de mâncare vor fi colectate aici, astfel că și podeaua va fi curată.

Și pentru că se apropie una dintre cele mai frumoase perioade din an, Little Prints vine și cu o rubrică specială Christmas Time. Suzete, căciulițe, păturici, turbane, șosete, banderole, jucării de dentiție,  toate acestea în culori specifice acestui Crăciun. Sunt perfecte pentru fotografiile de lângă brad, cele care vor crea amintiri de neuitat, mai ales dacă este prima sărbătoare de iarnă petrecută în 3.

Little Prints vine cu noutăți constante, cu prețuri accesibile și cu produse care de care mai frumoase și mai colorate. Create din materiale de calitate pentru siguranța celui mic, părinții vor fi mult mai fericiți.

Descoperiți gama de produse de la Little Prints și bucurați-vă de calitate și design inedit.

Date de contact: hello@littleprints.ro

Ultimele Articole