AcasăActualitateToți românii trebuie să facă acest lucru după vaccinare. Un medic a...

Toți românii trebuie să facă acest lucru după vaccinare. Un medic a spus cât de important este

Medicul neurochirurg Vlad Ciurea a explicat de ce recuperarea după vaccinare este atât de importantă pentru organismul uman.

„Toți din presa medicală spun ‘atenție după vaccin, nu sunteți același’. Este adevărat. Chiar dacă nu aveți un lucru major, simțiți o stare de oboseală generală, nu vă puteți aduna, nu vă mai vine ideația perfectă, memoria”, a spus Vlad Ciurea la Digi24.

„Haideți să ne gândim că vaccinul e vaccin, deci e o formă de element care se introduce în corpul tău și tu produci o luptă. Dacă organismul tău luptă, încearcă să-l menajezi, să te culci devreme, să mănânci regulat, să nu te enervezi la primele știri, să ai o igienă, o odihnă…toate mijloacele de apărare și să ai grijă de corpul tău, din toate punctele de vedere…mișcare, lichide foarte multe. Tot organismul trece prin lichide, inclusiv creierul. Deci să bem lichide, dar n-am spus alcoolice. Toate vitaminele, mineralele ne fac foarte bine”, a afirmat Vlad Ciurea.

Acesta a vorbit despre sechelele prin care trec cei care au fost bolnavi de Covid-19 și inclusiv experiența sa din recuperarea post-boală.

Ultimele Articole