Touroperatorul Eturia lansează de Paşte charter direct spre Madeira; pachetul de vacanţă porneşte de la 820 euro de persoană

0
63
Touroperatorul Eturia lansează de Paşte charter direct spre Madeira; pachetul de vacanţă porneşte de la 820 euro de persoană

”Zborurile directe către destinaţii mai greu accesibile au devenit extrem de apreciate şi căutate de către turiştii români. Iar acum, când majoritatea călătorilor se gândesc la planurile pentru vacanţa de Paşte, Eturia adaugă în portofoliul său o nouă destinaţie: Madeira. Înainte, un zbor către Madeira însemna cel puţin o escală şi un timp mediu de 10 ore petrecut pe drum. Iar noul charter către această destinaţie înseamnă mai ales confort prin diminuarea timpului petrecut până la destinaţie şi evitarea aeroportului de escală. Charterele vor fi operate de Tarom: primul, de Paşte, apoi vom avea plecări săptămânale din 19 iunie până în 30 octombrie. Pachetele pornesc de la 820 euro per persoană”, a declarat Daniela Shah, cofondator Eturia.

Insula Primăverii Eterne este o destinaţie aparte aflată între Europa şi Africa. Un sejur în Madeira poate fi îmbinat cu drumeţiile prin pădurile de laur din patrimoniul UNESCO, plimbările pe Levadas, diversitatea păsărilor colorate, peisajele rupte din poveşti, arhitectura colonială din Funchal, scufundările printre corali şi mii de peşti şi gastronomia locală delicioasă.

Pentru ca turiştii să afle cât mai multe despre ce poate oferi arhipelagul portughez, dar şi să se bucure de autenticul destinaţiei, Eturia a încheiat un parteneriat cu Asociaţia de Promovare a Madeirei, organizaţie premiată pentru excelenţă în turism.

„Suntem foarte încântaţi de lansarea acestor chartere din România către Madeira, dar şi de încrederea pe care Eturia o are în destinaţia noastră. Am muncit mult pentru a face cunoscută Madeira, iar acum este poziţionată ca fiind cea mai bună destinaţie din lume pentru tot parcursul anului. După ce am fost premiaţi  drept’cea mai bună destinaţie insulară din Europa şi din lume’ în 2020, de către World Travel Awards şi am fost, de asemenea, recunoscuţi ca fiind cea mai sigură destinaţie din Europa în 2021. Suntem siguri că turiştii români vor fi încântaţi de oamenii primitori din Madeira, de uimitoarele peisaje marine şi montane, de viaţa sălbatică şi, desigur, de bucătăria rafinată, cultura şi stilul de viaţă”, a spus Nuno Vale, director executiv al Asociaţiei de Promovare a Madeirei.

Prima parte a lui 2021 este marcată de vacanţele cu zboruri charter spre destinaţiile care au eliminat restricţiile dure pentru români, majoritatea cerând doar un test PCR negativ. Ofertele charter solicitate din această perioadă sunt cele spre Kenya (cu tarife ce pleacă de la 1.290 de euro/persoană pentru un sejur de 7 nopţi la un resort de 4 stele în regim all inclusive), Seychelles (de la 1.290 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hotel 3 stele cu mic dejun inclus), Republica Dominicană (de la 1.290 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hotel 5 stele în regim all inclusive), Maldive (de la 1.690 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hotel 4 stele cu pensiune completă), Croaţia (de la doar 640 de euro/persoană pentru 5 nopţi la hotel de 4 stele cu mic dejun), Tenerife (de la 730 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hotel 4 stele cu mic dejun inclus) şi Egipt cu Hurgada şi Luxor, ambele cu tarif ce pleacă de la 790 de euro/persoană pentru 7 nopţi la hoteluri de 4 şi 5 stele.

”De asemenea, se menţine tendinţa turiştilor de a face solicitările pentru călătoriile last-minute: cererile sunt în proporţie de 90% pentru călătorii cu plecare sub 30 de zile”, arată compania.

Eturia este agenţie de turism din România specializată în vacanţe exotice personalizate de tip tailor-made, care oferă pachete în peste 120 de destinaţii din întreaga lume. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele şi acoperă inclusiv îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.