x


  • EUR
    4.8590
    USD
    4.1269
string(10) "publicfeed"

Tradiționalul Miss Litoral va avea loc și în 2020. În costume de baie, dar cu mască!

Miss Litoral, unul dintre cele mai vechi concursuri estivale dedicate frumuseții românești, va avea loc și anul acesta, au decis pe ultima sută de metri organizatorii.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.08.2020, 12:52

Celebrul concurs de miss ar putea fi reinventat sub o nouă formă. Dacă situația socială o va impune, show-ul se va conforma regulilor speciale instituite prin obligativitatea purtării măștii de protecție.

Echipa care se ocupă de evenimentul de tradiție (programat pentru 15 august, pe esplanada proaspăt inauguratului Hotel Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere din Olimp) lucrează la un plan organizatoric și logistic astfel încât cele 30 de concurente care se vor afla sub semnul competiției (calificate peste 100 de modele) să nu fie puse în situația în care trebuie să ”asorteze” costumele de baie cu masca de protecție. Situație ce ar afecta  normalitatea unui astfel de gen de eveniment dedicat frumuseții feminine.

Mai ales că Miss Litoral este creditat de cel mai cunoscut brand de televiziune din moda mondială, canalul Fashion TV, care va transmite pasaje  de pe parcursul evenimentului în 196 de țări de pe întreg mapamondul.

Seri de prezentare pentru calificarea în concursul  sus amintit au avut loc zilele trecute la Mamaia, organizate de Transilvania Fashion, prezentatoare fiind nimeni alta decât vedeta filmului de mare succes din 1991,  ”Miss Litoral”, Anca Țurcașiu.

Solista și actrița a întruchipat în filmul sus amintit tot un rol de model. Au fost primele scene ”îndrăznețe” din cinematografia românească, imaginile nud ale artistei transformând-o pe acesta în cea mai admirată româncă la începutul anilor ’90.