AcasăActualitateTrafic rutier blocat pe autostrada A2

Trafic rutier blocat pe autostrada A2

De asemenea, tot din cauza condiţiilor meteo-rutiere nefavorabile, s-a luat măsura restricţionării traficului rutier pe DN 22A Hârşova – Cataloi, pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată mai mare de 7,5 tone, informează sursa citată.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Daniela Condrea, a declarat, pentru AGERPRES, că restricţia intrată în vigoare duminică dimineaţă va fi anulată în funcţie de condiţiile meteo.

 

“În momentul de faţă se intervine pentru deszăpezire, dar acţiunile pot fi în unele cazuri zadarnice din cauza viscolului care formează troiene. Se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ, iar la ieşirea din municipiu lucrătorii Poliţiei Rutiere verifică toate autovehiculele recomandându-le şoferilor să nu iasă din oraş dacă nu maşinile nu sunt echipate de iarnă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ, Daniela Condrea.

 

Ea a mai spus că mai multe maşini au rămas blocate în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumurile din judeţ, însă acestea şi-au putut continua drumul duminică dimineaţa.

 

“Este foarte important ca înainte de a pleca la drum în judeţ, şoferii să se asigure că au combustibil în rezervoarele autoturismelor pentru a face faţă unor eventuale probleme, cauzate de condiţiile meteo, că au mijloace de comunicare, în condiţiile în care în unele zone din judeţ nu există semnal în reţeaua de telefonie mobilă, şi că au în autoturisme hrană şi pături”, a conchis reprezentanta IPJ.

 

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, o navă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi-a anulat în noaptea de sâmbătă spre duminică cursa spre Chilia Veche, localitate în Delta Dunării, de unde ar fi trebuit să preia o femeie care a născut, duminică dimineaţa tulceanca şi bebeluşul ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Ultimele Articole