AcasăGeneralTrafic web de 5 ori mai mare pentru magazinul online Orange

Trafic web de 5 ori mai mare pentru magazinul online Orange

Magazinul online atrage lunar 50% din vizitele de pe www.orange.ro. Cea mai vizitată secţiune este cea a telefoanelor mobile, cu o pondere în iulie de 63% din totalul paginilor vizitate în magazinul online. În luna iulie, clienţii au căutat cel mai frecvent informaţii despre iPhone 3GS, cu o pondere a accesărilor de 24%, următoarele modele în topul accesărilor fiind Samsung C3050, Nokia 3600, Samsung S5600 şi Nokia 5800 cu câte 3-4% fiecare.

Telefonul cel mai bine vândut online, în luna iunie, a fost modelul LG KP501 Cookie, iar în iulie liderul a fost Nokia 2330, model disponibil doar online.

Promoţia Orange prin care temperatura exterioară se transformă în reduceri pentru clienţii care cumpără produse din magazinul online Orange a fost una din campaniile care au generat cel mai mult trafic pe site. În cadrul promoţiei de vară cea mai mare reducere acordată clienţilor a fost de 13%, pe 28 iulie, când temperatura a atins 38°C şi numărul comenzilor a fost de 3 ori mai mare decât media zilnică.

“Am decis să prelungim perioada promoţiei canicula face bine la reducere până la sfârşitul lunii august”, a declarat Andreea Beleneş, Online Manager la Orange România.

Orange România are peste 10 milioane de clienţi şi este parte a grupului France Telecom, care deserveşte peste 183,5 milioane de utilizatori pe cinci continente. În 2008, Orange România a avut venituri de 1,31 miliarde euro, în creştere cu 6,3% faţă de anul precedent.

În primul trimestru al acestui an, operatorul a înregistrat venituri de 264 milioane de euro, în scădere cu 14% faţă de perioada similara a anului trecut.

Ultimele Articole