x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(16) "instant-articles"

TRAGEDIA medicului care a tratat-o și pe ANDREEA ESCA! A murit așteptând tratamentul împotriva COVID

Chemal Taner a murit la Spitalul Colentina din Bucuresti.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 24.07.2020, 13:40

Chemal Taner, unul dintre cei mai cunoscuti medici stomatologi din Romania, fondator al Clinicii Implantodent, a murit joi, 23 iulie, la Spitalul Colentina din Bucuresti. Medicul, care a tratat-o in trecut si pe Andreea Esca si pe sotul ei, a ajuns la spital dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

 

Taner Chemal, medicul din Constanta, de etnie tatara, era specialist in implantologie avansata, chirurgie orala, parodontologie si stomatologie digitala si avea propriul business inceput in 1999, scrie adevarul.ro.

 

A fost membru al Societatii Romane de Reabilitare Orala, Societatii Romane de Implantologie Orala si Biomateriale, Societatii de Stomatologie Estetica din Romania, Academy of Osseointegration, European Association for Osseointegration, International Team for Implantology, International Congressof Oral Implantologists si American Academy of Implant Dentistry.

 

Taner Chemal a realizat mai multe operatii in premiera in Romania si a tratat vedetele din tara. Medicul a creat prima televiziune de profil, unde erau explicate proceduri stomatologice si unde puteau fi urmarite interventii chirurgicale stomatologice.

 

Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice din Romania a trasmis, vineri dimineata, 24 iulie, un mesaj de condoleante pe Facebook:

“Vestea ca unul dintre cei mai renumiti medici stomatologi romani ai momentului, Dr. Taner Chemal, a plecat dintre noi lasa in sufletul si constiinta tuturor un gol ce nu va putea fi umplut niciodata.

Un exemplu de etica, perseverenta, tenacitate si bun simt, Dr Taner a fost intotdeauna alaturi de AMSMB si UNAS si a raspuns fara ezitare DA atunci cand a putut sa sprijine activitatile noastre profesionale.

A format in jurul sau o echipa de profesionisti carora a reusit sa le insufle pe langa abilitatile profesionale desavarsite niste principii morale pe care rar le mai intalnim in prezent in randul colegilor si al semenilor nostri.

Mii, poate chiar zeci de mii de pacienti sunt beneficiarii tratamentelor implanto-protetice realizate de el si echipa sa, unele dintre ele in premiera mondiala.

 

Articolul integral pe ZIARE.COM