Traian Băsescu, mesaj dur pentru Guvernul Cioloş: ”Cu toată viteza, spre dezastru”

0
6
Traian Băsescu, mesaj dur pentru Guvernul Cioloş: ”Cu toată viteza, spre dezastru”

„Domnilor mecanici Cioloş, Dîncu, Borc, trageţi frîna trenurilor pe care nu le controlaţi sau coborîţi de pe locomotive înainte să puneţi maneta pe <<toată viteza înainte>>… spre dezastru”, a declarat preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu a afirmat că reducerea consistentă a fiscalităţii simultan cu creşterea salariilor celor 1,2 milioane bugetari cu 10 la 25 la sută produce un efect similar celui produs de „două trenuri de călători venind din direcţii opuse, mergînd fiecare cu 80 km/h, sunt dirijate, din prostia celor din regulatorul de circulaţie (guvern), pe aceeaşi linie”.

Preşedintele Mişcării Populare l-a comparat pe Liviu Dragnea cu „un impiegat venit la serviciu beat criţă, care inconştient cere mărirea vitezei trenurilor la 120 km/h”.

„Dacă în ultima staţie mai dai şi de un impiegat venit la serviciu beat criţă, care inconştient cere mărirea vitezei trenurilor la 120 km/h, aşa cum demagogul Dragnea cere şi creşterea salariului minim la 1200 lei de la 1 Ianuarie 2016, poţi fi sigur că vei vedea o tragedie din care nu scapă nici măcar un singur pasager al celor două trenuri”, a mai spus Băsescu.

Miniştrii Guvernului Cioloş sunt aşteptaţi vineri la comisiile de specialitate ale celor două Camere ale Parlamentului pentru avizarea proiectului bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale pe 2016, urmând ca apoi comisiile de buget să finalizeze raportul până la începutul săptămânii viitoare.