AcasăEconomieTransilvania Construcţii a achiziţionat un parc industrial situat pe un teren de...

Transilvania Construcţii a achiziţionat un parc industrial situat pe un teren de 4,4 hectare în zona de nord a municipiului Arad, tranzacţie estimată la circa 3,5 milioane euro

”Transilvania Construcţii a achiziţionat de la Comalim un parc industrial situat pe un teren de 4,4 hectare în zona de nord a municipiului Arad, într-o tranzacţie estimată la circa 3,5 milioane euro. Proprietatea include două hale, spaţii de depozitare şi clădiri administrative cu o suprafaţă închiriabilă de peste 16.000 mp, ce urmează a fi modernizate de către noul proprietar. Astfel, Transilvania Construcţii continuă să îşi consolideze poziţia în vestul ţării şi rămâne unul din cei mai importanţi jucători autohtoni de pe piaţa industrială”, arată compania.

Terenul beneficiază de acces direct spre Drumul European E68, ce leagă Arad de Nădlac, iar localizarea în apropierea Autostrăzii A1 asigură legătura cu alte localităţi din ţară şi străinătate, facilitând în acelaşi timp accesul la aeroportul internaţional din Arad.

„Ne bucurăm pentru realizarea achiziţiei şi extinderea portofoliului TRC Parks de parcuri industriale. Proprietatea achiziţionată este localizată strategic, in-city în oraşul Arad cu acces auto şi cale ferată şi deserveşte peste 30 de chiriaşi, care activează în diverse domenii de activitate”, a declarat Andrei Timofte, director general, Transilvania Construcţii.

Tranzacţia a fost asistată, în exclusivitate, de compania de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate – lider în intermedierea tranzacţiilor cu terenuri în România – şi a consultat în al doilea trimestru al anului 2022 compania Transilvania Construcţii într-un alt deal, în valoare de aproximatv 15 mil. Euro.  

Transilvania Construcţii SA dezvoltă, deţine şi administrează proprietăţi generatoare de chirii cu peste 20 de ani de experienţă în România. În prezent, compania deţine un portofoliu de peste 250.000 m2 suprafaţă construită de proprietăţi industriale şi comerciale, fiind cel mai mare dezvoltator de spaţii logistice din ţară cu acţionariat 100% românesc.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacţionare şi consultanţă pentru domeniul imobiliar, cât şi soluţii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăţi: office, retail, industrial, terenuri, hoteluri şi rezidenţial.

Crosspoint Real Estate este asociatul internaţional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel global, fondată în 1855 – cu venituri de peste 2,15 miliarde lire generate în 2021.

 

Ultimele Articole