x


  • EUR
    4.8337
    USD
    4.2959
string(9) "transport"

Transport de persoane și închiriere autocare cu șofer – Avantaje, legislație

Mai mult de 50% dintre turiștii români folosesc autocarele sau mașinile personale pentru a merge în călătorie. Cei care călătoresc în grup închiriază autocare sau microbuze cu șoferi. Poliția română folosește radere moderne pentru a prinde șoferii care depășesc limitele de viteză. Acestea sunt în general de 50 km/h în localitate, orașe, comune sau în sate și de 100 km/h în afara localității, pe drumuri naționale. Limita de viteză pe drumurile județene, comunale, acoperite cu pietriș, în afara localităților este de 90 km/h.

Author: Mihnea Ionescu | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.04.2019, 14:26

Poliția română realizează frecvent controale și în ceea ce privește condusul sub influența alcoolului. Deja se știe că majoritatea accidentelor se produc din cauza condusului sub influența alcoolului. Cei care vor să călătorească în siguranță trebuie să aleagă modalitatea de transport cu autocarul, care este condus de un șofer cu experiență în trafic, responsabil, serios, care a demonstrat că poate realiza transportul de persoane în siguranță.

În prezent foarte multe companii de transport rutier prestează servicii de transport de persoane cu autocarul, autobuzul, între statele membrele ale UE, pentru mai mult de 9 persoane cu tot cu șofer. Pentru serviciile de transport pentru anumite categorii de pasageri – muncitori, studenți – trebuie să existe un contract între organizator și transportator. Este vorba despre cabotajul care s-a autorizat pentru transportul de pasageri.

Există norme cu privire la transportul rutier internațional de persoane cu autobuzul sau autocarul pe teritoriul Uniunii Europene care trebuie respectate. Acestea apar în Regulamentul CE nr. 1073/2009.  De asemenea tot aici apar și condițiile în care transportatorii nerezidenți pot realiza servicii naționale de transport într-un stat membru UE. Informațiile despre tahografe și odometre le puteți citi în Regulamentul UE nr. 165/2014, fișa 3.4.3.

Din data de 21 ianuarie 2019 parlamentul European a luat măsuri importante privind liberalizarea transportului rutier de persoane în Uniunea Europeană. S-a dorit crearea unei piețe unice de transport rutier de persoane în UE, pentru beneficiul companiilor din România care oferă transport rutier de persoane.

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR – oferă transportatorilor rutieri români de persoane cu autocarul sau cu autobuzul în UE, posibilitatea de a-și diversifica serviciile și de a avea alte oportunități de afaceri. UNTRR a precizat că susține noțiunea de excursie locală ca parte a serviciului internațional, care nu înseamnă o operațiune de cabotaj, și în plus a spus despre înființarea unei firme în Statul Membru pentru furnizarea de servicii regulate domestice, pentru garantarea concurenței loiale. UNTRR vrea tratament egal pentru transportatorii români în cadrul transportului internațional. De asemenea s-a referit și la faptul că firmele românești trebuie să fie pregătite pentru noile reguli europene dacă realizează transport rutier intern de persoane.

Nevoile companiilor de a închiria autocare

Indiferent dacă sunteți o persoană fizică sau juridică, o companie sau o firmă, un club sau o asociație culturală, veți avea la un moment dat nevoie să închiriați un autocar sau un microbuz pentru transportul de persoane. Călătoriile cu autocarul sunt perfect adaptate nevoilor d-voastră, iar prețurile de închiriere și călătorie sunt accesibile. Costul se împarte la numărul de persoane care vor face călătoria cu autocarul și astfel acesta nu este nicidecum mare. Prețurile includ și plata pentru serviciile conducătorului auto care asigură transportul în siguranță cu acest vehicul. Acesta este disponibil oricând, are experiență, este prietenos și politicos cu toți călătorii din autocar.

Poți găsi servicii de închirieri autocare pe https://transcarsrl.ro/inchirieri-autocare/ dar și servicii de transport grupuri de persoane în călătorii, în scop de relaxare sau de tip business, la evenimente private, la nunți și botezuri, în concediu la munte sau la mare. Microbuzele și autocarele sunt utilate modern, au diferite capacități, sunt de marcă Mercedes, Iveco, Volvo, Temsa, Isuzu.

Compania Transcar asigură servicii de transport copii și adulți, sigure, la prețuri avantajoase. Activează pe piața de transport de persoane din anul 2001, este deja foarte cunoscută și apreciată de clienți. Serviciile de închiriere de microbuze și autocare sunt oferite rapid, eficient, la prețuri avantajoase în toată țara, plecările sunt din București, Roșiori de Vede, Videle, Turnu Măgurele, Alexandria, Zimnicea. Vehiculele sunt conduse de șoferi profesioniști, care au o experiență demonstrată în timp de conducere în siguranță.

Prin închirierea unui autocar cu șofer vă puteți bucura de o călătorie confortabilă și plăcută alături de familie, prieteni sau colegi de serviciu. Toate serviciile de închiriere de microbuze, autocare și transport de persoane sunt la prețuri rezonabile, indiferent că este vorba despre un grup mic sau mare. Astfel de servicii sunt necesare și în cazul unui eveniment special, când se caută un autocar pentru a transporta invitații la o nuntă sau la un botez într-un loc din țară. Cu un autocar, invitații vor ajunge la destinație în siguranță, călătoria lor va fi destul de confortabilă. În acest fel nu veți mai avea grija traficului și veți avea ocazia de a vorbi pe parcursul călătoriei cu invitații.

Toate autocarele de la această companie sunt moderne, elegante, bine întreținute și spațioase. Închirierea unui autocar este o modalitate ideală de a călători ieftin, confortabil și în siguranță.