Transportatorii rutieri au pornit în marş de protest pe şoseaua de centură a Capitalei

0
Transportatorii rutieri au pornit în marş de protest pe şoseaua de centură a Capitalei

Transportatorii rutieri au pornit în marş pe şoseaua de centură a Capitalei, unde s-au adunat deja peste 250 de camioane grele, şi protestează faţă de amânarea semnării protocolului pentru modificarea legislaţiei în domeniu.

“Protestul a început la ora 9.00, în Bucureşti şi în ţară. Această acţiune se va desfăşura pe şoseaua de centură a mai multor oraşe. În Bucureşti, deja pe şoseaua de centură s-au adunat peste 250 de camioane grele. Se va porni în coloană, cu viteză redusă, timp de cinci ore, cu pauze de 40-45 de minute”, a declarat luni pentru NewsIn vicepreşedintele Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România, Constantin Isac. Camioanele vor purta bannere cu inscripţii de protest.

Trasportatorii nu vor blocarea circulaţiei, dar dacă acest lucru se va întâmpla va fi din cauza faptului că centura nu are capacitatea suficientă de a prelua un număr mare de camioane. “Traficul, dacă va fi blocat, nu va fi din vina noastră, ci din cauză că şoseaua de centură practic este inexistentă”, a spus Isac.

Tototdată, organizatorii au precizat că la protest nu vor incluse autocare.


Sursa: NewsIn